Vis: 

Snorkelsæt

Forvent ikke at det udstyr som du kan leje på din ferie, er i en god kvalitet. Og du kan være helt sikker på, at det ikke er første gang at udstyret er brugt. Du kan sikre dig en god ferie oplevelse ved at forberede dig hjemme fra. Køb dit snorkelsæt hos Alpha Diving, vi kan give dig den rigtige vejledning.

Vi har sammensat forskellige snorkelsæt, der er dedikeret enten til varmt- eller koldt vand. Snorkelsættene består som et minimum af en dykkermaske og en snorkel, ofte kombineret med et sæt finner. Du kan læse mere om hvordan du vælger det rigtige snorkeludstyr, ved at læse i vores "Guide til køb af snorkeludstyr.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 ABC - Pink 

Det farverige udstyr der kendetegner Scubapro, er nu for alvor tilbage. Alpha Diving introducere nu et nyt og ekslusiv ABC sæt i pink.

 Snorkelsæt- Jet Sport 

Vi har sammensat et snorkelsæt, som er velegnet til snorkling og dykning i tempererede vand. Finnerne er en fuldfods version af den populære Jet Sport, en finne der er kendt for kraftfulde ydeevne.

 Pantai 2 Snorkel sæt 

Nye farverige finner i et populær snorkelsæt. Ingen fordyrende mellemled, derfor kan vi sælge dette snorkelsæt til et uhørt lav pris. Et snorkelsæt til din næste ferie.

 Pantai Combo 

Snorkel sæt af meget høj kvalitet. Læs mere....

 Scubapro Snorkel Pro ADJ 

Alpha Diving har sammensat et snorkelsæt af Scubapro udstyr, som består af en dykkermaske med klart silicone skørt og dobbelt hærdet glas, en snorkel med udluftningsventil & anti-splash beskyttelse og et sæt fi...

 Aqualung Proflex Pro ADJ 

Aqualung har sammensat et snorkelsæt af højeste kvalitet som består af en maske med klart silicone skørt og dobbelt hærdet glas, en snorkel med udluftningsventil & anti-splash beskyttelse og et sæt finne...

Side: