Galileo Sol uden transmitter - Med dansk software
 •  5.399,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Tilvalg:
Fragt:
Version:
Vælg antal:   

  
Oprettet tirsdag 05 august, 2008.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Galileo Sol dykkercomputer fra Scubapro - Med pulsmåler, men uden transmitter

Med pulsmåler og nyeste software Ver. 2.1

Galileo dykkercomputer udnytter flere innovative teknologier der giver dig den ultimative dykkercomputer.

En af de mange innovative nyheder er Galileo’s pulsmåler, der er udviklet i samarbejde med Polar (Markedsleder i udstyr til overvågning af hjerterytme). En teknologi der aldrig tidligere har været  implementeret i en dykkercomputer. Ikke nok med at teknologien overvåger og gemmer informationer om din hjerterytme, men den beregner også intensiteten af den fysiske  anstrengelse i dekompressionsberegningerne.  

Galileo’s andre epokegørende egenskaber inkluderer:

 • Navigationssystem med digital kompas
  Galileo indeholder et fuldstændigt ”tilt-frit” digital kompas med kurs indstilling og hukommelses egenskaber til præcis navigation.
  Galileo’s sofistikeret teknologi sikre at kompasset fungerer korrekt uanset position på armen og kommer du ud af kurs vil grafikken på skærmen leder dig tilbage på ret kurs.
 • Ekstra stor grafisk skærm, med 3 forskellige skærm opsætninger.
  Galileo kan hurtigt og let til indstilles til 3 forskellige og individuelle skærmopsætninger der kan benyttes afhængig af dykkermiljø.
 • Slangeløs gas integration (Ikke Inkluderet i prisen)
  Galileo bruger en radio sender monteret på regulatorens førstetrin. Senderen overfører tanktryk via en kodet støjsikker radio forbindelse til computeren, der er placeret på dykkerens håndled. Tankdata benyttes til at beregne ægte resterede bundtid og kalkulere effekten af de fysiske præstationer der er bestemmende for nitrogen ophobningen i vævene. (Uafhængig eller kombineret med pulsmåling).
 • Flere gasblandinger
  Uwatec’s ZH-L8 ADT MB PMG algoritme gør det muligt at bruge  op til 4 forskellige nitrox blandinger (21-100%) under dykket.
  Galileo beregner opstigningsprofil for alle mulige kombinationer af de forprogrammerede gas blandinger. Resultatet af de forskellige dekompressions beregninger kan vises i et decideret deko opsummerings skærm billede. Algoritmen indeholder også Uwatec dokumenterede mikroboble undertrykkelse, en teknologi med 6 indstillelig niveauer.
 • Dansk tekst i computere leveret fra Alpha Diving
  Klar tekst, med flersproget alarmer.
  Alle advarsel- og alarmsignaler vises i klar tekst på det store grafiske display. Et eksempel; En dykkers opstignings hastighed er for hurtig. I Galileo display vil følgende tekst vises: ” Opstigning for hurtig”. Galileo indeholder 6 forvalgte sprog. (GB, D, Es, FR, It, NL) Køb den ved Alpha Diving og vi downloader dansk sprog i computeren. Yderligere sprog kan downloades.
 • Bruger venlighed
  Multi funktions sprog påvirker hele computerens opsætning og funktionalitet. Danske menuer og logbogs funktioner. Galileo er lige så let at anvende som mobiltelefoner.
 • Grafisk display
  Galileo kan også vise en bar graf, der repræsentere vævs belastning og oxygen forgiftnings niveau. De grafiske muligheder er mange, f.eks. kan dykkerprofilen vises under dykket og hvis dekompression eller sikkerhedsstop baseret på mikroboble niveau (MB) blive nødvendig vil Galileo vise dybde og tiden i profilen.
 • Personificering
  Dykkeren kan indtaste personlige informationer i Galileo. Feks. Navn, certifikat nummer, informationer der er vigtig i forbindelse med ulykke, medicinske informationer (F.eks. allergi). Alt vises ved et tryk på en knap!
 • Opdatering af Galileo
  En eksklusiv Uwatec præstation; Mulighed for at opdatere Galileo’s software via infrarød interface. Det vil være muligt at downloade opgraderings pakker via internettet. Med denne teknologi har du let adgang til nye egenskaber og nye sprog. SmartTRAK kan også benyttes til at skræddersy Galileo’s indstillinger og vise dykkerrelaterede informationer. Galileo’s hukommelse kan indeholde mere end 100 timers dykkerprofilog 100 bitmap billeder. F.eks. behøver dykkerinstruktører ikke mere at medbringe Q-card! De kan vises i displayet. Eller medbring billeder af det  vrag som du skal dykke på så du bedre kan orientere dig.
 • Oliefyldt elektronik kammer.
  Takket være de olie fyldte elektronik kammer, kan Galileo benyttes til en maksimum dybde på 330 meter (Jf. per EN13319).mens batteri kammeret som er luftfyldt let kan åbnes af brugeren hvis det bliver nødvendigt at skifte batteri.
 • PDIS (Profile-Dependent Intermediate Stop)
  En unique algororitme til både sport-, vidergående og tekniske dykkere.
  PDIS funktionen læser din dykkeprofil og beregner et "mellem" stop som en funktion af nitrogen ophobning.
 • Pulsmåler
  Scubapro er den eneste producent af dykkercomputere der har integreret en pulsmåler i dykkercomputeren. Computeren tager højde for den fysologiske virkning, som en dykker udsættes for under et dyk.
 • Nyeste software Ver. 2.1
  December 2016
  Download nyeste firm-wire, benyt dette link.
 • Bestil den nu!
  Køb Galileo Sol med dansk tekst. Køb den nu!

Bonuspakke:
Bestil infrarød port til din pc sammen med den Galileo SOL dykkercomputer.
Er du den lykkelige ejer af en Smart computer og gerne vil have en elektronisk logbog, ændre opsætning i dykkercomputeren eller vil analysere dine dyk skal din pc have en infrarød "port" modtager indbygget. Mangler du den, kan du bestille den her sammen med din Galileo.
 

Galileo SOL (December 2016 Ver. 2.1) dykkercomputer udnytter flere innovative teknologier der giver dig den ultimative dykkercomputer. Leveres med dansk sprog fra Alpha Diving.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt