Johnson Outdoors køber Seabear Diving Technology

Pressemeddelse fra Johnson Outdoors

Alpha Diving modtog den 28. oktober 2015, nedenstående pressemeddelelse fra Joe Stella der er Group Vice President i Johnson Outdoors (Scubapro, Uwatec og Subgear), som herunder er oversat til dansk:

"Jeg er glad over at kunne meddele at Johnson Outdoors har købt Seabear Diving Technology som har specialiseret sig i udvikling af innovative undervands instrumenter gennem unik anvendelse af nye og fremspirende teknologier. Grundlæggeren af Seabear, Arne Sieber vil i fremtiden være en del af Scubapro teamet og tilføre udviklingsteamet nye dimensioner qua sin biomedicinske ingeniørvidenskab.

Vores komplementære styrker vil i fremtiden sikre en konstant strøm af succes, med nye banebrydende og innovative produkter. Vores løfte til dig som en værdifuld Scubapro partner er at sikre dig og dine kunder flere nye, spændende og innovative dykkercomputere. Vi tror på styrken og appellen fra vores ikoniske Scubapro mærke og vores indgående kendskab til dykkere, kombineret med Seabear’s teknologiske ekspertise og kapacitet vil styrke vores innovation og øge mulighederne for en bæredygtig vækst i fremtiden.

Vedhæftet pressemeddelelse, giver flere detaljer omkring den spændende udvikling."
Benyt dette link

Joe Stella
Group Vice President - Diving

Læs mere om T1 på Alpha Diving: http://shop.alphadiving.dk/seabear_t1-p-1883.html

Sidst opdateret d. 27/08/2016.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven