Beuchat

 


Året er snart forbi...
Her på falderebet af året 2018 venter vi med længsel på de nye kataloger fra vores leverandører. Allerede nu, kan vi dog præsentere flere produktnyheder fra bl.a. Scubapro som netop nu gør klar til introduktionen af deres nye dykkercomputer - Galileo HUD. Beuchat har indgået en distributionsaftale med Light & Motion, derfor vil du igen kunne købe Light & Motion undervandslygter i Alpha Diving.


Netop som England gør klar til sit Brexit har Beuchat meddelt at de kommer med et helt nyt tilbehørsprogram som kommer til at erstatte hvad vi idag køber hjem fra England.

2018 blev et år, hvor alle vores forretningsmæssige mål til fulde blev indfriet. Vores kursus kalender for 2019, vil i højere grad give mere plads til videregående dykkerkurser, dykkerture og dykkerrejser så vi kun tilbyder dykkerkurser for begyndere (OWD) fra april til oktober måned.


Vi ønsker jer alle een god jul og et godt nytår!
ALPHA DIVING

Aktivitets kalender for dykkerkurser, dykkerrejser og dykkerturer er opdateret senest den 1. januar 2018 finder du her.


Alpha Diving's nyhedsbrevet indeholder:

   
 Årets sidste dyk
 Kristi Himmelfarts ferie i Norge - Kristiansand (Grupperejse)
 Grupperejse til Sudan / Rødehavet med Alpha Diving

 Nyt udstyr i Alpha Diving

 Aktuelle "Hot" tibud

 Udsalget starter i Alpha Diving den 14. Januar 2019
   
 
Alpha Diving

Nytårs dyk

Årets sidste dyk

Traditionen tro afholdes årets sidste dyk den 31. december 2019. Vi kører til Mariager fjord og dykker enten ved Stinesmindevraget, eller ved Saltfabrikken på syd siden af Mariager Fjord.

Vi kører fra Alpha Diving kl. 08:30 og forventer at være fremme ved Stinesminde kl. 09:45 hvor vi planlægger at dykke ved Stinesmide vraget.

Når vi er færdig, kører vi tilbage til Alpha Diving, hvor der serveres suppe med tilbehør. Arrangementet er færdig, senest 14:00

Arrangementet er gratis for dykkere med eget udstyr.
Skal du leje udstyr, skal du møde ½ time før afgangstidspunktet. Pris for leje af komplet udstyr er: DKK. 250,- (Excl. rengøring- Pris for rengøring: 150,-)

HUSK UNDERVANDSLYGTE!

AF HENSYN TIL ARRANGEMENTET ER TILMELDING NØDVENDIG. Benyt dette link, eller ring til Alpha Diving på 86480798 #2
 Stinesminde vraget
Klar til nytårsdyk
 

Dykkerferie i Sydnorge

Kristi himmelfartsferie

Grupperejse til Sydnorge med Alpha Diving

Havet i Sydnorge giver nogle fantastiske oplevelser under havoverfladen. Du vil opleve et maritimt miljø som er kendt langt uden for Norges grænser. Du vil opleve et fantastisk flot og farverigt undervandsliv som vil fascinere selv de mest garvede dykkere. Ofte er sigten over 30 meter, så det er ikke uden grund at stedet ofte sammenlignes med tropiske dyk.

Området ligger afskærmet for vind og giver dig mulighed for at opleve mange spændende og varieret dyk, lige fra flotte vægdyk til spændende vragdyk. 

Vores base er i moderne hytter med Wifi, bådbro og omklædningsrum tæt ved vores bådbro.

Pris: 3.999,-

Læs mere, benyt dette link.

Dykkerferie i Norge
Vores base i Norge, tæt ved alle de spændende dykkersteder

Liveaboard i Rødehavet

Liveaboard til Sudan

Sudan / Rødehavet

Oktober - 2019
Reservere din plads nu

Sudan er kendt som en perle i Rødehavet og ikke uden grund. Uberørte rev, farvestrålende koraler i tusindvis, store stimer af fisk og selvfølgelig findes der her, et væld af hajer. Ikke underligt at Jacques Cousteau byggede sit undervands observatorium netop her. Området udforskes stadig af dykkere. Efter at have besøgt Angarosh, der er berømt for sin mangfoldighed af hajer venter der et rigtig spændende vrag - Umbria.
Ud over de smukke oplevelser på havet skal også nævnes spøgelsesbyen Suakin, som engang var den vigtigste havn i Rødehavet.Forventet pris:
16.995,-

Kontakt os for tilmelding eller for at høre mere om turen. Telefon 8648 0798 eller book på alphadiving.dk

Læs om turen, benyt dette link.


Nyt udstyr i Alpha Diving

 

Galileo HUD
Med LED transmitter

Scubapro ingeniører har igen skabt en bruger-oplevelse som ikke tidligere er set i dykkerindustrien.


Galileo HUD er en unik og innovativ luft-integreret dykkercomputer som for evigt vil ændre måden dykker på. Galileo HUD er en teknologiske nyhed, som er kendt fra militær dykning, leveres med et “Head-up” display som kan monteres på en dykkermaske. Galileo HUD levere en fremragende læsbarhed med en håndfri data overvågning.

Kan leveres fra medio januar 2019

Salgspris: 11.595,-

Læs mere Galileo HUD dykkercomputer benyt dette link

 

Galileo HUD

Galileo HUD dykkercomputer

Voyanger XL

Voyanger XL dykkerkuffert fra Beuchat

Voyanger XL 
Fra Beuchat

Stor dykkerkuffert med hjul - To store rum med ekstra plads

Rejser er en stor del af dykning og Beuchat ved hvor vigtigt det er at udstyret er beskyttet så det kommer sikkert frem til rejsemålet. Voyanger XL er udviklet til dykkere der har særlige behov, som omfatter bekvemmelighed og komfort i en stærk udstyrskuffert. Beuchat Voyanger XL er designet til dykkerrejser som går igennem adskillige lufthavne hvor man selvfølgelig må stille krav til slittage og lang holdbarhed.

Intropris: 999,-

Du sparer 496,-

Læs mere om Voyanger XL, benyt dette link.

Air Light 2
Fra Beuchat

En dykkerkuffert fra Beuchat som ikke går på kompromis med kvaliteten

Beuchat Air Light 2 er en dykkerkuffert med masser af plads til alt dit dykkerudstyr og har plads tilovers til alle dine øvrige ting som skal medbringes på en dykkerferie. Praktisk dykkerkuffert, der optager et minimum lagerplads, når den ikke bruges. Air Light 2 er en 110L blød dykkerkuffert med hjul, der er udstyret med bærerem og skulderremme så den kan bæres som en rygsæk.

Intropris: 850,-

Du sparer 245,-

Læs mere om Maxlux S, benyt dette link.

Air Light 2 - En dykkerkuffert fra Beuchat

Air Light 2 fra Beuchat

 Jet Club finner

Jet Club finner

Jet Club finner

De nye Jet Club helfodsfinner har styrke og præstation som kan sammenlignes med hælremsfinner. Jet Club finner har en ergonomisk fodlomme som giver en enestående komfort og fleksibilitet.
 • Stort finne blad
  Giver en kraftfuld fremdrift i vandet.
 • Ergonomisk fodlomme
 • Størrelser
  XS-XXL.
 • Farver
  Blå, Gul, Rød, Pink.
Salgspris: 315,-

Læs mere Jet Club finner, benyt dette link.

 

Trinidad 3 dykkermaske

Trinidad 3 dykkermaske har ingen hård plast ramme omkring glasset - Glasset er indstøbt direkte i silikone skørtet. Det unikke design gør dykkermasken fleksibel, reducere maskens volume og vægt.

Trinidad 3 tilbyder alt hvad snorklere og dykkere værdsætter - Værdien af lavt volumen, der gør det let at tømme masken for vand.

Leveres i farver som matcher Seawing Nova finner og Hydros Pro BCD.

 • Nyt justerbart hurtigspænde
  Med blot en hånd, kan dykkermasken let justeres.
 • Kompatibel nakkerem
  Kan udskiftes til Scubapro's elastiske komfort nakkerem.
 • Farve
  Sort, Blå, Lyserød, Lilla, Gul.
Salgspris: 375,-

Læs mere Trinidad 3 dykkermaske, benyt dette link.

Trinidad 3 dykkermaske

Trinidad 3 dykkermaske

 Dolphin Kids fins

Dolphin Kids finner til børn

Dolphin Kids

Forældre vil elske Dolphin Kids finner, fordi de dækker over flere størrelser, og derfor kan udsætte en udskiftning, når børnene vokser.

Snorkel Plus finnerne har været populære blandt børn og snorkeldykkere i årevis. I forbindelse med opgradering til 2019 har finnerne samtidig fået nyt navn og vil i fremtiden hedde Dolphin Kids.

Konceptet er stadig det samme, Dolphin Kids er fantastiske finner til børn. Finnerne kan benyttes med eller uden neopren støvler. Fodlommerne er så bløde og støttende, at de nemt kan bruges til bare fødder.

Salgspris: 195,-

Læs mere om Dolphin Kids finner til børn, benyt dette link.

 


Definition Dry

Ny tørdragt fra Scubapro

Scubapro's nyeste tørdragt, Definition Dry er en tørdragt som er skabt til den kræsne dykker som er kvalitetsbevist. Tørdragten er designet til intensiv brug og lavet af en kraftig Poly / Butyl / Polytrilaminat. Alle syninger er dobbelt forseglet med vandtæt tape og lim for at imødegå de hårde belastninger ved intensiv dykning.

Selv om Definition Dry er designet til intensiv dykning, er dens vægt let og har flere designmæssige funktioner, som gør den komfortabel, strømlinet og ikke mindst funktionel. 

Med Definition Dry har Scubapro skabt en tørdragt i den prismæssige mellemklasse men som indeholder så mange egenskaber at den burde tilhøre en helt anden prisklassende komfort og fleksibilitet.

 • Nyt design
  Et nyt kraftigt poly / butyl / polytrilaminat-design som kan holde til aggressiv dykning i årevis.
 • Maksimal pålidelighed
  Sømmene er syet, limet og derefter dobbelt forseglet med vandtæt tape, for at give maksimal pålidelighed.
 • To store Cargo lommer
  Udstyret med D-ringe og Velcro lukninger med et stort overlæg for at sikre en pålidelig lukning af lommerne.
Salgspris: 8.685,-
Læs mere Definition Dry, benyt dette link.

Definition Dry - Tørdragt fra Scubapro

Definition Dry tørdragt fra Scubapro

D70 SC tørdragt fra Waterproof

D70 tørdragt fra Waterproof

 

 

D70 SC tørdragt

Fra Waterproof

D70 SC konceptet blev udviklet efter mange anmodninger fra dykkercentre for at indfri et ønske om at få en billig, tørdragt, som skulle være slidstærk og i den kendte Waterproof kvalitet. D70 SC er en neopren tørdragt som er stilren, enkel, holdbar og velegnet til begynder dykkere som træder ind i en helt ny verden – Tørdragts dykning.

 • Materiale
  3,5 mm neopren.
 • Anatomisk design
  Pre-bøjede arme og ben giver en perfekt anatomisk pasform og bevægelsesfrihed.
 • Stor synlighed
  Reflekterende logo i nakken af tørdragten.
 • Trykprøvet
  Hver tørdragt har gennemgået en overtrykstest før den forlader fabrikken. Det er din garanti for at tørdragten er tæt når den leveres til dig.
 • Udvidet støvler
  Støvlerne er udvidet i den nederste del af læg området, så det er nemmere at få støvlerne på og efterfølgende iklæde sig dragten.
Salgspris: 7.355,-

Læs mere, benyt dette link.

 

Light & Motion

Slut med kineser lumen


Den nye Sola Dive 2000 dykkerlygte sætter nye standarder for håndholdte dykkerlygter og er samtidig både mindre og lettere end tilsvarede lygter. Bogstaveligt talt fylder og vejer Sola Dive 2000 dykkerlygte mindre end det halve af sine nærmeste konkurrenter og har en længere brændtid, homogen belysning og et bedre lysudbytte. Lygten leveres i en hellukket kapsling og trykprøvet. Konstruktionen kræver ingen vedligeholdelse af o-ringe. Med en magnetisk induktionsafbryder kan lysstyrken dæmpes til tre forskellige lysstyrker. I kapling er placeret 3 lysdioder der indikere hvilket lysniveau der er valgt.

 • Justerbar lyskegle
  Skift mellem spot eller spredning under vandet.
 • Spredning på lyskegle
  Flood 60° vinkel, Spot 12° vinkel.
 • Vedligeholdelsesfri afbryder
  Induktionsafbryder er upåvirket af strømstyrken.
Salgspris: 5.999,-

Læs mere, benyt dette link.

 

 

 

 

 Sola 2000 Video Light

Sola 2000 fra Light & Motion

Banner- Tilbud

Galileo G2 dykkercomputer

Netop nu kører vi en promtion kampagne for Scubapro's nye Galileo G2 dykkercomputer, hvor du får en gratis transmitter med i købet.

Læs mere på alphadiving.dk

Salgspris: 7.945,-

Tilbudspris: 6.350,-

Du sparer 1.595,-

Læs mere om G2, benyt dette link.

Galileo G2 med tranmitter

Galileo G2 med gratis transmitter

Galileo G2 med tranmitter og HRM

Galileo G2 med HRM og gratis transmitter

Galileo G2 dykkercomputer

Netop nu kører vi en promtion kampagne for Scubapro's nye Galileo G2 dykkercomputer, hvor du får en gratis transmitter med i købet.

Læs mere på alphadiving.dk

Salgspris: 8.495,-

Tilbudspris: 6.900,-

Du sparer 1.595,-

Læs mere om G2, benyt dette link.

D1 Hybrid ISS tørdragt

Årets bedste tilbud på D1 Hybrid tørdragt fra Waterproof.

Vi skal til at gøre plads til den næste generation af D1 tørdragte - Den nye D1X. Derfor sælger vi netop nu D1 tørdragten til en uhørt lav pris.

 

Salgspris: 15.495,-

 

Tilbudspris: 11.795,-

Du sparer netop nu 3.700,-

Læs mere om D1 Hybrid på alphadiving.dk

D1 Hybrid ISS tørdragt 

Attraktiv finasering af dykkerrejser, kurser og dykkerudstyr

Viabill

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og betale, når du vil. Det er sikkert, helt enkelt og ganske rente- og gebyrfrit. Alpha Diving sender dig varerne, og du betaler for dit køb i det tempo, som passer dig. Læg blot varerne i kurven, og vælg ViaBill som betalingsform.

Vil du have information om specielle event, rejser og turer skal du anmode om medlemsskab
af Alpha Divings lukke facebook gruppe.


Alle priser er i danske kroner. Der tages forbehold for udsolgte rejser.

Sidst opdateret d. 13/01/2019.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven