Vis: 

Køb dit snorkelsæt hjemmefra

Du skal ikke forvente at det udstyr som du kan leje på din ferie er i en god kvalitet, men du kan være sikker på at det er brugt af mange før dig. Du kan sikre en god hygiejne og en god ferie oplevelse ved at købe dit snorkel udstyr hjemmefra. Du kan købe det online hos Alpha Diving, og vi er klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.

Herunder har vi sammensat et udvalg af forskellige snorkelsæt dedikeret til oplevelser - Ingen kompromis!

View:
Produkter / side
Sorter efter
 ABC - Pink 

Det farverige udstyr der kendetegner Scubapro, er nu for alvor tilbage. Alpha Diving introducere nu et nyt og ekslusiv ABC sæt i pink.

 ABC De Luxe Max 

5 Stjerner af 5 mulige!
I en omfattende test har TWINJET MAX finnerne fået top karakter. Vi har sammensat en spændende ABC pakke med de fantastiske finner, den nyeste maske og snorkel fra Scubapro.

 Snorkelsæt- Jet Sport 

Vi har sammensat et snorkelsæt, som er velegnet til snorkling og dykning i tempererede vand. Finnerne er en fuldfods version af den populære Jet Sport, en finne der er kendt for kraftfulde ydeevne.

 Pantai 2 Snorkel sæt 

Nye farverige finner i et populær snorkelsæt. Ingen fordyrende mellemled, derfor kan vi sælge dette snorkelsæt til et uhørt lav pris. Et snorkelsæt til din næste ferie.

 Spectra Pakke 

Det farverige udstyr der kendetegner Scubapro, er nu for alvor tilbage. Alpha Diving introducere nu en eksklusiv Spectra pakke der indeholder en Spectra maske og Snorkel med et metal look i Midnight Orange.

 Currents Adult Combo 

Currents Adult Combo er et populært snorkelsæt til voksne. Inkl. maske og snorkel med ventil og beskyttelseshætte.

 Pantai Combo 

Snorkel sæt af meget høj kvalitet. Læs mere....

 Snorkel Pro Combo 

Køb et flot snorkelsæt fra Johnson Outdoors - Bedste køb til pengene! Ingen fordyrende mellemled, derfor kan vi sælge dette snorkelsæt til et uhørt lav pris. Et snorkelsæt til din næste ferie.

 Aqualung Proflex Pro ADJ 

Aqualung har sammensat et snorkelsæt af højeste kvalitet som består af en maske med klart silicone skørt og dobbelt hærdet glas, en snorkel med udluftningsventil & anti-splash beskyttelse og et sæt finne...

 Ocean Junior Combo 

Ocean Junior sættet består af en maske med klart silicone skørt og dobbelt hærdet glas, en junior snorkel med udluftningsventil & anti-splash beskyttelse og et sæt finner med hælrem. Ideel til børn fra ...

 Spider snorkelsæt 

Spider er snorkelsæt fra Subgear med en flot dykkermaske og snorkel special udviklet til børn.Læs mere...

 Currents Kids Combo 

Currents Kids Combo snorkel pakke fra Scubapro er en speciel snorkel pakke til børn. Pakken indeholder maske og snorkel med ventil og beskyttelseshætte.

Side: