Visa: 

Det er af afgørende betydning for din sikkerhed og komfort, at dine fødder er varme og beskyttet mod kulde. Alpha Diving har et stort og bredt sortiment af støvler og sko. Rock Boots benyttes til alle tørdragter med neopren sokker. De beskytter tørdragten mod slitage, har en kraftig og slidstærk sål og er billig at udskifte sammenlignet med støvler til en tørdragt. Prisen på neopren støvler følger kvaliteten. Alpha Diving har i vores tilvalg af støvler fravalgt det "ubrugelige". Du finder derfor kun produkter af høj kvalitet på vores shop. Du skal være opmærksom på tykkelsen af neopren der anvendes, den indvendige foring og tykkelsen på sålen. Vi står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.

I denne kategori finder du gode tilbud på neoprensokker fra vores største leverandører. Der kan være en begrænsning i antal og størrelser. Vores tilbud gælder kun for produkter som kan leveres.
View:
Produkter / side
Sorter efter
 Waterproof B2 - 6,5 mm Boots 

B2 är en kraftiga stövlel i 6,5 mm neopren i ett semi-dry design med en extra lång dragkedja för å vara enkel att ta av och på. Slitageområdena häl och tå har extra förstärkning f&...

 Dry Suit Boot 

Solid "Rock Boots" från Scubapro. Används i kombination med neopren sockor eller torrdräkt.

Resultat Sidor: