Try Dives - Open Water
  •  1.495,00 DKK
  • Kjøp 2 Pr. stk.:1.350,00 DKK
    Kjøp 4 Pr. stk.:1.095,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Tillæg:
Velg antall:   

  
Oprettet søndag 01 juli, 2012.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Er du usikker på om scuba dykning er noget for dig?

Prøvedyk ved Natomolen i Ebeltoft vigEt prøvedyk er din mulighed for at finde ud af hvad Scuba dykning handler om. Hvis du ikke ved op dykning er noget for dig, ja så er et prøvedyk i pool eller i havet den rigtige måde at finde ud af det. Vi er sikre på at så snart du er kommet i vandet og har prøvet at dykke, så vil du elske det!

Prøv det på en af to måder. Vælg det som du føler dig mest komfortabel med.

  • SSI Try Scuba - En oplevelse i svømmehallen
    Tilbring en til to timer i poolen og få oplevelsen af scuba dykning i sikre og kendte omgivelser.
  • SSI Try Scuba Diving - en oplevelse i roligt vand
    Tilbring tre til fire timer sammen med en SSI dykkerinstruktør og oplev spændingen ved scuba dykning. Du vil være sammen med en SSI instruktør, som vil give dig den viden og de færdigheder der er nødvendige for at tage et første kig på verdenen under vand

SSI Try Scuba Diving - En oplevelse i havet
Prøvedyk vad havetSammen med din instruktør dykker du ud fra en strand med roligt og afskærmet vand så du kan opleve den fantastiske fornemmelse af at være vægtløs, trække vejret under vandet og opleve livet på bunden. Lidt information om sikkerhed og hvordan det spændende dykker udstyr virker - så er du klar til en spændende oplevelse.

Prøvedykket starter på lavt vand, hvor du får lov at blive fortrolig med udstyret og dykke rundt sammen med vores instruktører. Du vil hurtigt finde balancen og vænne dig til udstyret. Hvis du derefter har lyst, får du mulighed for at komme med på lidt dybere vand (max. 5 meter) hvor du vil få mulighed for at opleve det maritime liv på Djursland. Før din oplevelse i havet er færdig, vil vi præsentere dig for 5 lette øvelser, som du skal gennemføre. Efterfølgende kvittere vi med at udstede et SSI-Try Dive certifikat til dig.

Et prøvedyk i havet er perfekt til dig som ikke er 100% sikker på om et dykkerkursus er noget for dig!

Når du er færdig med prøvedykket og har lyst til at blive sportsdykker, er næste skridt at du tilmelder dig et SSI Open Water Diver Kursus. Når du får udstedt dit dykkercertifikat begynder dit eventyr. Efterfølgende kan du deltage i dykkeraktiviteter i hele verden.

Prøvedyk ved Natomolen

Har du familie, venner eller kollegaer der også er interesseret i dykning? Så er prøvedykket en fantastisk mulighed til at få realiseret denne drøm.

Har du spørgsmål til prøvedykket, hvornår og hvordan man starter på et kurser eller til det spændende dykkerudstyr er vores instruktører parate til at svare på dine spørgsmål.

Et godt tilbud på et dykkerkursus:
Bliver du så begejstret, at du gerne vil fortsætte med et grundkursus i dykning - et SSI Open Water Diver kursus, har vi endnu et godt tilbud til dig!!

Beslutter du dig efter prøvedykket og betaler tilmeldingsgebyret for kurset, fratrækker vi 250,- i kursusprisen for et SSI Open Water Diver Kursus!

Forudsætninger for prøvedykket:
Prøvedyk på DjurslandDu skal være minimum 10 år. Du skal være glad for vand og kunne svømme. Du skal være sund og rask (Se siden helbred) og er du under 15 år skal dine forældre være tilstede i svømmehallen og give en skriftlig tilladelse til din deltagelse.

I forbindelse med tilmeldingen er det vigtigt at du vælger hvilken dag der passer dig bedst.

Dato:
Se vores kursus kalender, eller kontakt os på 8648 0798.

Husk at skrive dato på din bestilling.

Betaling:
Ved tilmeldingen.

Der ydes mængderabat på ovenstående pris, se øverst på denne side.

Et dykk er din mulighet til å finne ut hva dykking dreier seg om. Registrer deg for en prøve dykk og finn ut om dykking er for deg. Les mer ...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv omtale