Drysuit Specialty Course
  •  1.995,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Velg antall:   

  
Oprettet søndag 22 april, 2012.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Dykkeroplevelser i en tørdragt

Deltag på et SSI Scuba Schools International tørdragts kursus

tørdragts kursusNorge og Sverige som kun ligger få timer sejlads fra os, byder på noget af det mest interessante dykning man kan tænke sig og kvalitetsmæssigt måler det sig med destinationer fra den sydlige halvkugle. I Danmark er de bedste dyk i de “kolde” måneder – fra oktober til marts. Fællesnævnerne for disse dyk er vandtemperaturen. 3 til 8º C. afhængig af dybde. For at kunne nyde disse dyk,og dykke sikkert er det en nødvendighed at dykke i tørdragt. Dyk i tørdragt er meget forskelligt fra våddragt og semitørdragt, derfor anbefaler vi dette kursus, før du begynder at dykke i tørdragt. Kurset giver dig de kundskaber, færdigheder og den erfaring du behøver, for at dykke på en sikker måde i en tørdragt.

Forudsætninger:
Du skal være 12 år eller ældre og være certificeres som SSI Open Water Diver eller tilsvarende (Junior Open Water Diver). Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form. Se siden helbred.

Kursus indhold for et SSI tørdragts kursus
Teorien består af 6 lektioner, hvor du bl.a. gennemgår:

  • Hvorfor du bør dykke i en tørdragt
  • Hvordan vælger du din tørdragt
  • Valg af tørdragt ventiler
  • Tilbehør til din tørdragt
  • Hvordan man anvender og dykker i en tørdragt
  • Vedligeholdelse af din tørdragt

Et tørdragts kursus indeholder et dyk i pool eller på en strand med roligt og afskærmet vand samt 2 dyk i havet. Alle træningsdyk afvikles på en hel dag, f.eks. en søndag.

SSI Digital elevkitBøger og udstyr:
Du får som ejendom, udleveret et komplet sæt undervisningsmateriale, bestående af:

  • Elektronisk studiemateriale på dansk (Online version)
  • Lægeerklæring
  • Diplom og elektronisk certifikat

Det elektroniske studie materiale kan suppleres med en trykt manual, som ikke er inkluderet i prisen. Endvidere kan studie materialet opgraderes til en “offline / online ” udgave.

Afvikling af kurset:
Tørdragts kurset afvikles over en hverdagsaften og en hel dag ved havet. Normalt benyttes onsdag til teori lektionerne og en lørdag eller søndag (helligdag) til dykning. Datoer og tider kan ændres, afhængig af vejrforhold. Max. 4 deltagere pr. instruktør.

Kombiner andre Specialties kurser med dette kursus! Navigation-, Båd og Vrag Dykning, der alle er 3 spændende kurser, der med fordel kan tages sammen med dette kursus. Mulighederne er uendelige, kontakt os for yderligere oplysninger. Tørdragts kursus gennemføres også på weekend turer i Norge.

Kontakt os, for at få yderlige oplysninger.

Kvalifikationer efter kurset:
Når du har bestået dit tørdragts kursus vil du modtage et elektronisk certifikat og få udleveret et diplom. Din logbog vil identificere dig som specialty diver. Du vil efter kurset have en fuldstændig forståelse og færdigheder til at dykke sikkert i en tørdragt, under forhold tilsvarende dem du har haft under dette kursus. Som indehaver af et SSI tørdragts certifikat, kan du leje tørdragt og deltage i dykning som kræver tørdragt i dykkercentre over alt i verden. Den anbefalede maksimale dybde du bør dykke til, under forhold tilsvarende dem du har haft under kurset er 18 meter eller 30 meter afhængig af uddannelses niveau før kursusstart.

Et tørdragts kursus kan indgå som et af de 5 specialty kurser, der kræves for at opnå SSI’s højeste certificeringsniveau for dykkere inden for rekreativ dykning – SSI Master Diver.

Tilmelding og betaling:
Din plads på kurset er ikke reserveret før vi har registreret din betaling og du har modtaget en kursus bekræftelse. Se endvidere siden ” Betalingsbetingelser”.
I kursusprisen er ikke inkluderet billeder til certifikat eller lægeerklæring, hvis det er påkrævet.

Transport:
Persontransport er ikke inkluderet i kursus prisen.

Kursusdatoer:
Se kursus kalender, eller kontakt os for ekstra kurser.

Forplejning:
I kursusprisen er der ikke inkluderet mad, eller drikkevare.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål til dette kursus, er du velkommen til at kontakte os.

 

I Scandinavien er de beste dykkene i de "kalde" månedene - fra oktober i februar. Fellesnevnerne for disse dykkene er vanntemperaturen, - 4-6º c. avhengig av dybde. For å nyte disse dykkene, er det en nødvendighet å dykke i tørdrakt. Vi anbefaler dette kurset før du begynner å dykke i tørdrakt.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv omtale