Vis: 

Snorkelsæt

Forvent ikke at det udstyr som du kan leje på din ferie, er i en god kvalitet. Og du kan være helt sikker på, at det ikke er første gang at udstyret er brugt. Du kan sikre dig en god ferie oplevelse ved at forberede dig hjemme fra. Køb dit snorkelsæt hos Alpha Diving, vi kan give dig den rigtige vejledning.

Vi har sammensat forskellige snorkelsæt, der er dedikeret enten til varmt- eller koldt vand. Snorkelsættene består som et minimum af en dykkermaske og en snorkel, ofte kombineret med et sæt finner. Du kan læse mere om hvordan du vælger det rigtige snorkeludstyr, ved at læse i vores "Guide til køb af snorkeludstyr.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Libera - Snorkelsæt fra Alpha Diving 

Alpha Diving har sammensat et spændende snorkelsæt fra to af verdens største leverandører af dykker- og snorkeludstyr. Sættet består af en Libera snorkelmaske fra SEAC og et sæt Fluida helfodsfinner.

 Snorkelsæt- Jet Sport 

Vi har sammensat et snorkelsæt, som er velegnet til snorkling og dykning i tempererede vand. Finnerne er en fuldfods version af den populære Jet Sport, en finne der er kendt for kraftfulde ydeevne.

 Synergy Twin Combo 

Dette eksklusive snorkelsæt indeholder Scubapro's High-End Synergy Twin Trufit dykkermaske og Spectra Dry-snorkel. I Synergy Twin Combo snorkelsættet er der også inkluderet Scubapro's populære neopren Comfort Strap, som g&osla...

 Dolphin / Pantai Snorkel sæt 

Nye farverige finner i et populær snorkelsæt. Ingen fordyrende mellemled, derfor kan vi sælge dette snorkelsæt til et uhørt lav pris. Et snorkelsæt til din næste ferie.

 Pantai 2 Snorkel sæt 

Nye farverige finner i et populær snorkelsæt. Ingen fordyrende mellemled, derfor kan vi sælge dette snorkelsæt til et uhørt lav pris. Et snorkelsæt til din næste ferie.

 Cove snorkelsæt 

Seac Cove snorkelsæt er designet til alle dem, der leder efter en universal maske, der både er perfekt til snorkling, undervandsjagt og rekreativ dykning. Cove masken har to symmetriske glaslinser og et blødt sort silikoneskø...

 Pantai Combo 

Snorkel sæt af meget høj kvalitet. Læs mere....

 Oceo Junior Combo - Snorkelsæt 

Ocean Junior sættet består af en Oceo Junior maske med hærdet glas og et klart silicone skørt, en Oceo junior snorkel og et sæt justerbar Oceo Junior finner med hælrem. Leveres i praktisk og attraktivt nettaske fo...

 Spider snorkelsæt 

Spider er et flot snorkelsæt special udviklet til børn, lavet i samme kvalitet som snorkelsæt til voksne. Både skørtet på masken og mundstykket på snorklen er lavet af blød silikone af en høj ...

Side: