Batteriopvarmede såler - Ny model
 •  395,00 DKK
Lagerstatus: Ikke på lager
Forventet leveringstid for denne varer: 1-2 dage
Tilvalg:
Størrelse:
Vælg antal:   

  
Oprettet fredag 09 oktober, 2020.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Batteriopvarmede såler - Ny model

Med et par varmesåler er det slut med kolde fødder i støvlerne eller i tørdragten. Batteriopvarmede såler giver varme helt ud i tæerne. Nordic Heats batteriopvarmede såler er ultratynde (3mm) og særdeles effektive mod kolde tæer og fødder.

NB! Husk at tilkøbe 2 Powerbanks/Håndvarmer (én til hver sål) – eller brug dine egne powerbanks, sålerne fungerer med alle typer.

Med noget af det nyeste teknologi er det nu muligt at fremstille såler med indbygget varme fuldstændig uden risiko for at træde funktionerne i stykker. Varmesålen er fremstillet i et ultratyndt skummateriale med indlagt varmezone, som fører varmen ud til hele foden. Sålerne forbindes let via kablet til en powerbank, der fastgøres med en strop på enten den nederste del af benet, eller man kan bruge de medfølgende 2 x 80cm forlængerkabler, hvis man foretrækker at have batteriet siddende i for eksempel bæltestroppen eller i lommen.

Tilpas sålen til din fod
Varmesåler fra Nordic Heat kan klippes til, så de passer til din fod.

Den store forskel på størrelserne er bredden af sålen, en str. 42-47 kan sagtens klippes helt ned i en str. 35. Brug eventuelt skoens oprindelige sål til at klippe efter. Batteriopvarmede såler kan godt tåle vand, men bør ikke gennemvædes ved vask. Rengøring klares ved at børste dem let med en mild sæbeopløsning. Da varmesålerne består af fine sølvfibertråde, der varmes op ved hjælp af et batteri, er der ikke noget elektronik ude i sålerne som kan beskadiges.

 • Ny model - Kulfiberteknologi
  Ny og forbedret udgave – nu med kulfiberteknologi!
 • Størrelser
  37-42 og 42-47.
 • Leveres uden batteri
  Du kan bruge dine egne 5V powerbanks eller tilkøbe vores håndvarmere med indbygget powerbank.
 • Drifttid
  Nordic Heat Powerbank på 5000mAh giver konstant varme/driftstid på 4 timer. Vælger du Nordic Heat Powerbank på 10000mAh vil du opnå en drifttid op til 8 timer.
 • Leveres som et par

Med et par varmesåler er det slut med kolde fødder i støvlerne eller i tørdragten. Batteriopvarmede såler giver varme helt ud i tæerne. Nordic Heats batteriopvarmede såler er ultratynde (3mm) og særdeles effektive mod kolde tæer og fødder.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse