Climasphere inderdragt
 •  1.710,00 DKK
Lagerstatus: Få styk på lager
Tilvalg:
Scubapro str.:
Vælg antal:   

  
Oprettet lørdag 03 december, 2016.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Climasphere inderdragt fra Scubapro

Todelt termisk beskyttelse

Så varm og komfortabel, som at være iklædt sin favorit pyjamas
Climaspere er en inderdragt designet til tørdragtsdykning og er særdeles velegnet til Scubapro's Everdry4 neopren tørdragt. Climaspere er et to-delt lav profil isolation system, lavet af åndbart, vindtæt og blødt 4-vejs stræk fleece materiale. Du kan tilpasse din komfort temperatur ved at bruge Climaspere overall alene, eller du kan benytte Climaspere overall sammen med en Climaspere vest når du skal gennemføre dybe eller kolde dyk. Climaspere inderdragt leveres med neopren manchetter i håndled og ved ankler.

Egenskaber:

 • Todelt design
  Giver dig mulighed for at lave den perfekte termisk kombination.
  Vesten er inkluderet i prisen. 
 • Blød fire-vejs stretch fleece materiale
  Er komfortabel og giver ubegrænset bevægelsesfrihed.
 • Neopren manchetter ved håndled og ankler
  Der er ikke kun tænkt på varme, men også komfort. Climaspere har neopren manchetter ved håndled som er suppleret med en "tommelfinger sløjfe" som sikre at dine ærmer ikke skider op under iklædningen. På samme måde er neopren manchetterne ved anklerne forsynet med en elastisk gjord, som sikre at buksebenene kommer helt ned i tørdragten og ikke sidder og folder i tørdragten.
 • 2-vejs lynlås
 • To funktionelle lommer
  Overall med to funktionelle lommer. 
 • Størrelser
  Leveres i 8 forskellige størrelser, fra XS til 3XL. Lagerføres pt i XL-3XL. Alle øvrige størrelser kan leveres på 4-5 dage.
 • Målskema
  Download målskema som pdf dokument, benyt dette link.

Climaspere er en inderdragt designet til tørdragtsdykning og er særdeles velegnet til Scubapro's Everdry4 neopren tørdragt. Climaspere er et to-delt lav profil isolation system, lavet af åndbart, vindtæt og blødt 4-vejs stræk fleece materiale. Climaspere giver ubegrænset bevægelsesfrihed. Læs mere...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse