Vis: 

Finner - Svømmefødder designet til børn

Et klassisk valg når man skal snorkle eller dykke i svømmehallen eller under sydens sol, er et par helfodsfinner. Børn vokser hurtigt, derfor har flere udstyrsleverandører udviklet specielle hælremsfinner som løser alle forældres mareridt – Vokseværk! Nyt udstyr, hele tiden.

Moderne hælremsfinner som kan benyttes med bare fødder, dækker over flere skonumre, så brugstiden for finnerne er længere sammenlignet med den traditionelle helfodsfinne.  

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Dolphin - Kids 

Dolphin Kids er fantastiske finner til børn. Finnerne kan benyttes med eller uden neopren støvler. Fodlommerne er så bløde og støttende, at de nemt kan bruges til bare fødder.

 Snorkel Plus - Kids 

Fantastisk til børn med eller uden neopren støvler. Finnen er designet til at passe den nøgne fod og er forsynet med en polstret hælrem.

 Snorkel Plus - Kids 

Snorkel Plus finner er designet så de passer perfekt til den nøgne fod - Men kan også benyttes med neopren støvler eller sokker. En fantastisk finne til børn.Læs mere...

 SF2 helfods finner 

SF2 helfods finner er perfekte helfod finner med vandkanaler og bløde blade og så endda til fornuftige priser.

 Oceo Junior Combo - Snorkelsæt 

Ocean Junior sættet består af en Oceo Junior maske med hærdet glas og et klart silicone skørt, en Oceo junior snorkel og et sæt justerbar Oceo Junior finner med hælrem. Leveres i praktisk og attraktivt nettaske fo...

Side: