Vis: 

Tilbehør til helfodsfinner & hælremsfinner

Her finder du alt det spændende og måske nødvendige tilbehør til dine helfodsfinner eller hælremsfinner. Tilbehør der netop er årsag til om dit dyk bliver en glæde og fornøjelse. Vi har et stort udvalg af hælremme enten som rustfrie Spring Heel Strap, gummiremme eller hælremme af kraftig silikone. Spring Heel Strap - både de originale, der er udviklet af Scubapro og de "uoriginale" Spring Heel Strap der passer til Jet Fins fra Scubapro og et hav af "kopi" produkter.

Mangler du noget tilbehør til dine helfodsfinner eller hælremsfinner som ikke er præsenteret på vores on-line shop, er du velkommen til at kontakte os.
View:
Produkter / side
Sorter efter
 Orginal Spring Heel Strap 

Orginale Spring Heel Strap fra Scubapro. En alternativ hælremme til de populære JET finnerne. Hælremmen benyttes blandt andet af DIR og TEC dykkere.

 Commercial Spring Heel Strap 

Commercial Spring Heel Strap fra Beaver Sport er en hælrem lavet af rustfri stål som benyttes til de populære finner af typen "Jet Fins" og er et godt alternativ til de orginal Spring Heel Strap fra Scubapro.

 Hælrem til Seawing Nova 

Hælrem til Seawing Nova (Elastiske hælrem) finner er altid på lager i tre forskellige størrelser.

 REC Spring Heel Strap 

REC Spring Heel er en alternativ hælrem til ejere af helt almindelige finner. Med denne løsning kan dykkere med helt almindelige finner opnå samme fordele og egenskaber som TECH dykkere der har valgt de orginale JET ...

 Spring Heel Strap 

Spring Heel fra Scubapro er en alternativ hælrem til ejere af helt almindelige finner. Med denne løsning kan dykkere med helt almindelige finner opnå samme fordele og egenskaber som TECH dykkere der har valgt de...

 Komplet hælremssæt 

Komplet hælremssæt bestående af hælrem og spænder.

 Atomic Spring Heel Strap 

Mange af Atomic produkter er innovative, designet er gennemtænkt og konceptet er forbedret og unikt

 Finne holdere 

Superb løsning som forebygger at dine finner løsner sig og falder af under intens brug.

Side: