Vis: 

Alpha Diving sælger stageflasker fra verdens førende leverandører

MES Aluminium og Luxfer Gas Cylinders er to af verdens førende fabrikanter af aluminiumsflasker.(stageflasker)

I 1988 introducerede Luxfer dykkerflasker fremstillet af L6X®. Metallurgi eksperter havde videre udviklet aluminiumslegeringen 6061-T6, så man kunne opnå bedre styrke og korrosionsbestandighed. Sammenligner man Luxfer flasker med konventionelle legeringer, har L6X® en længere levetid og en højere brudstyrke.

MES Aluminium har siden 1990 fremstillet dykkerflasker i aluminium til dykker industrien af den kendte legering 6061-T6.

Alle dykkerflasker fra Luxfer og MES leveres samlet - Ab fabrik, med flaskeventil og med certifikat iht. Europæisk lovgivning. Alpha Diving lagerfører stageflasker fra 7L til 11,1L. Alle flasker kan anvendes til luft nitrox eller 100% ren oxygen.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 7L Stage kit inkl. regulatorsæt 

Komplet stagesæt sammensat af udstyr fra verdens førende producenter. Et kompromiløs sæt! Læs mere...

 11,1L Alu flaske 

Aluminiums flasker som anvendes til stage flasker er det fortrukne valg blandt tek dykkere og instruktører, fordi de giver en god komfort under vandet. Læs mere...

 7L Alu flaske 

Luxfer Gas Cylinder, er verdens største producent af aluminiums flasker til højtryks gasser. Derfor er det naturligt at de er blandt Alpha Diving sortiment af flasker.

 7L Alu flaske - "Dirty Beast" 

Dykkerflasker i aluminium er et perfekt valg til side mount og huledyking, men benyttes også i forbindelse med teknisk dykning som stage flaske og kan også anvendes til almindelig fritidsdykning, både enkeltvis og som et dobbelt s&a...

 Argon Suit Inflation System 1,5L 

Et komplet dragt system der inkludere en Luxfer 1,5L alu flaske, Halcyon tankbånd, 1. trin med overtryksventil og tørdragtsslange.

 Argon flaske 1,5L 

Argon flaske fra Luxfer. læs mere...

 Argon Suit Inflation System 0,85L 

Et komplet dragt system der inkludere en Luxfer 0,85L alu flaske, Zeagle monteringslomme, 1. trin med overtryksventil og tørdragtsslange.

 Argon flaske 0,85L 

Argon flaske fra Luxfer. Læs mere...

Side: