efter Søren Vennits
Tilføjet dato: søndag 27 august, 2017

Galileo G2 er den bedste dykkercomputer jeg har haft til dato. Den er meget enkel at bruge. Tilslut den til din computer og lad den op.
Indstil sprog til dansk og så er du klar. Ved at bruge Scubapro Logtrak kan du let indstille din computer med personlige indstillinger. Når du bruger din G2 åbner den i indstilling af O2. Du kan blade op og ned med de 2 piletaster og trykke på enter og din indstilling er fortaget. Du kan altid komme tilbage til hovedmenuen ved at holde enter knappen inde et par sekunder. Du blader op og ned med piletasterne og kan samtidigt aflæse hvad "rammen " står på, forneden. Computeren aktiveres selv når du dykker ned og displayet er stort og let læseligt. Du får de oplysninger du har brug for. Er der noget som er unormalt skifter farven til rød. Når du når de 5 meter og skal i gang med dit sikkerhedsstop begynder den at tælle ned fra 3 minutter. Efter dykket kan du vælge om du vil indlæse dykket på din smartphone eller din computer (eller begge dele) Det kan foregå ved hjælp af bluetooth eller ved hjælp at medfølgende ledning.
Selve Scubapro Logtrak er meget let at bruge. Du får oplysninger fra computeren angående dykprorfil og maks dybde gennemsnit dybde, og selvfølgelig dato, tid ned og op samt varighed. Ved flere dyk så også overflade intervallet.
Konklusion hvis jeg skal anbefale en dykkercomputer så er det helt sikkert Galileo G2 med Transmitter. Jeg har ikke prøvet transmitteren endnu, da det var lejet udstyr jeg dykkede med på min dykkerferie

Søren Vennits
PADI Course Director

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]}