GSM DAT DC™ - 2 kanaler
 •  7.195,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Oprettet fredag 08 februar, 2008.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

GSM DAT DC™ fra Ocean Reef

GSM DAT DC™ er et trådløs undervands kommunikatins system som indholder de nyeste teknologier indenfor undervandskommunikation. Systemet indeholder en digital driver til lokale meddelser et automatisk system der styre den aktive transmission (DAT™), og en dobbelt transceiver kanal. GSM DAT DC™ er lavet så den passer til alle Neptune full face masker, men kan også benytte til andre masker som har et standard DIN (female) forbindelse, f.eks. Scubapro's full face maske. Standard frekvensen (Kanal 1 ) er den samme på alle Neptune systemer, så det er muligt at kommunikere med alle andre GSM DAT DC™, GSM DAT™, GSM, M-101A modtager enheder, M-105 digital overflade enhed, og alle tiligere versioner (M-103, M-104, M-105).

 • GSM DAT DC™ er en 2-kanals enhed
  Der kan til en hver tid skiftes kanal. Hvis der skiftes kanal vil dykkeen blive gjort opmærksom på kanalskiftet via en intern information der afspilles i højtaleren.
 • Flere dykker grupper i samme område
  Begrænser indblanding og eliminere forvirring.
 • DSP microprocessor
  Fjerner forvrængede frekvenser og ør kommunikationen klar og tydelig.
 • Masken er ikke inkluderet i prisen

GSM DAT DC™ er et trådløs undervands kommunikatins system som indholder de nyeste teknologier indenfor undervandskommunikation. GSM DC™ er lavet så den passer til alle Neptune full face masker, men kan også benytte til andre masker som har et standard DIN (female) forbindelse.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse