Batteri opvarmet underbukser
 •  1.295,00 DKK
Lagerstatus: Ikke på lager
Forventet leveringstid for denne varer: Lager
Tilvalg:
Størrelse:
Vælg antal:   

  
Oprettet lørdag 03 oktober, 2020.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Batteri opvarmet underbukser – Base Layer BUND

Det ultimative undertøj til tørdragts dykkere, jægere og personer der nyder livet udendørs.

Smart batteri opvarmet underbukser med lange ben lavet i et åndbart og svedtransporterende materiale, med 8% elastane for maksimal komfort og bevægelsesfrihed. Hold dig varm inderst inde, med tre varmezoner og tre varmeniveauer.

Nem justering af varme
Du aktiverer og regulerer varmen på en lille kontrolknap placeret, hvor den er let at komme til, selvom du har overtøj på. Vælg mellem tre varmeindstillinger og skru op eller ned med et enkelt tryk. Inderbeklædningen er af åndbart og svedtransporterende stof, der er behageligt mod huden og holder dig tør hele dagen. Når du dyrker udendørsaktiviteter, som jagt, fiskeri, cykling, dykning eller går tur med hunden, hvor du skiftevis bevæger dig og står stille, kan det være svært at klæde sig rigtigt på til turen. For meget tøj gør dig svedig, når du er meget aktiv, og for lidt tøj vil lade kulden snige sig ind på dig i løbet af kort tid. Undertøjet med indbygget varme gør det meget nemmere at klæde sig efter vejret. Med batteriopvarmede zoner tæt på kroppen, bestemmer du selv temperaturen.

Målgruppe

 • Dykker
  Nordic Heat Base Layer kan blive en uundværlig supplement til dit dykkerudstyr og kan erstatte den tykke inderdragt / underdragt som benyttes i forbindelse med dykning i tørdragt. Du vil opleve en uhindret bevægelsesfrihed med Nordic Heats Base Layer.
 • Jæger
  Undertøj der tilpasses dit aktivitetsniveau uanset om du er på en udfordrende pürch eller på anstand i et koldt tårn, måske en kold vinter nat i Sverige.
 • Håndværker
  Begynd morgenens arbejde uden at fryse med varme i undertrøjen og de lange underbukser. Sluk, når du er godt i gang – og tænd igen efter pausen.
 • Skiløber
  Undgå de mange lag på lag og få fuld bevægelsesfrihed til turene ned ad bjerget uden at fryse, når du sidder i liften på vej op.


High Lights

 • Dansk Kvalitet
  Designet og udviklet i Danmark.
 • Åndbart stof
  Base Layer er lavet i et super åndbart stof og har et svedtransporterende termolag (94% nylon og 6% elastan)
 • 3 varmezoner i undertrøjen
  Undertrøjen (Top) har tre varmezoner, der sikrer, at hele overkroppen holdes varm. Der er én varmezone på tværs af maven og to zoner på ryggen – placeret på den øverste del af ryggen samt hen over lænden og fremmer derved blodcirkulationen til hele kroppen
 • 2 varmezone i underbukserne
  Underdelen har én varmezone placeret i lyskeområdet. I løbet af 24 timer gennemstrømmes dette område af ca. 3.000 liter kropsvæske. Den strategiske placeringen giver en effektiv transport af varme ned i benene. Samtidig sikrer en varmezone omkring hvert knæ, at dine led ikke bliver kolde og stive.
 • Maksimal bevægelsesfrihed
  Når du vælger tøj med indbygget varme, kan du glæde dig over stor bevægelsesfrihed.
 • Over fem timers varme
  Når kulden begynder at kunne mærkes, tænder du blot for varmen. Det kraftige batteri fylder ikke mere end en lille mobiltelefon og opbevares i en specialsyet lomme, hvor det ikke generer. Ved den laveste varmeindstilling kan batteriet holde i over fem timer på én opladning.
 • Batteri
  Trøjen leveres med 7,4V 2600mAh Li-ion genopæadelig batteri og oplader. Har indbygget powerbank så du kan oplade din mobiltelefon eller lignende.
 • Serie af varmetøj
  Nordic Heat tilbyder en serie af veste, undertøj, handsker, hue og såler med indbygget varme.
 • Vaskbart
  Trøjen kan vaskes i vaskepose ved 30° C (skåne/skjorte-vask), husk at fjerne batteriet.Efter vask skal trøjen hænges til tørre.
  Må ikke komme i tørre tumbler.
 • Unisex størrelser
  Undertøjet er syet efter skandinaviske størrelser, så du kan roligt gå efter den størrelse, du normalt bruger.
  Damer skal blot vælge én størrelse mindre, end de plejer.
  Base Layer leveres i størrelser fra 2XS til 5XL.
  Lagerføres i størrelse L-2XL. Link til måltabel.
 • Farve
  Sort.
 • Levering
  Undertrøje (Bund)


Vigtigt!
Vær omhyggelig med at vedligeholde batteriet. Det skal altid oplades 100% før det sættes i tøjet og tændes. Batteriet må aldrig lægges til side helt eller delvist afladet. Tag batteriet ud af tøjet og lad det op med det samme, når du er færdig med brug af tøjet (også selvom du kun har brugt tøjet i kort tid.) Skal tøjet gemmes væk i sommerhalvåret, så skal batteries lades 100% op før det gemmes væk.

Af hensyn til holdbarheden, så er det en god idé tage hensyn til de tynde kulfibertråde i varmezonerne, når trøjen tages på og af. Undgå at trække unødvendigt i materialet ved varmezonerne.

Det ultimative undertøj til tørdragts dykkere, jægere og personer der nyder livet udendørs. Undertrøje i åndbart, svedtransporterende materiale med 8% elastane for maksimal komfort og bevægelsesfrihed.
Hold dig varm inderst inde, med tre varmezoner og tre varmeniveauer.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse