Lahami Village - Marsa Alam
 •  Call for price
Stock status: In stock
Available Options:
Airport:
Diving:
Insurance - Cancellation:
Meal on board:
Payment:
Supplements:
Travel Insurance:
Qty:   

  
This product was added to our catalog on Friday 24 April, 2009.
Bookmark and Share   Tell a friend about this product  

Wadi Lahami Village

Dykkerferie i særklasse

 Wadi Lahami - Marsa Alam

Introduktion af Wadi Lahami Village

Wadi Lahami Village er vores mindste dykkerdestination i den sydlige del af Rødehavet. Lahami Village ligger i et øde område 395 km syd for Hurgharda lufthavn og 180 km syd for Marsa Alam lufthavn.

Køreturen fra Hurgharda lufthavn til Lahami Village tager ca. 5½ time og forgår med en air konditioneret privat bus. I køretiden er indlagt pauser, hvor man bl.a. kan nyde en kop kaffe eller en kølig læsedrik. Den effektive køre tid er ca. 4 timer.  

Ofte vil der kun være få andre dykkere i Lahami så her er du virkelig langt borte fra stressende masseturisme og kan slappe helt af.Charlets

 
Hajskole 2008

Fury Shoal

Lahami Village ligger i en beskyttet bugt ud for ca. 25 forskellige off-shore rev som danner et rev system der kaldes Fury Shoals. Nogle af disse rev omfatter Sha'ab Lahami, Sha'ab Shabrour, Sha'ab Mansour, Abu Galawa, Sha'ab Claudia og Sha'ab Malahi som let kan nås fra hurtiggående RIB både. Fury Shoals har et rigt maritimt liv hvor man bl.a. kan opleve store tun, hajer og rokker. Ingen andre steder i Rødehavet findes et sammenlignelig område med så flotte og bemærkelsesværdige koraler. Lahami Village er en enestående mulighed for at dykke "Deep South," samtidig med friheden og fleksibilitet ved at overnatte på land. Stedet  er for eventyrlystne dykkere som søger efter uberørte koralrev  "tæt på naturen" i et  ekspeditionsagtig miljø.

Dykning i Lahami Village

Fra Lahami Village kan vi tilbyde 4 forskellige dykkerprogrammer: Leisure, Classic, Living the Passion og Fury Shoal Explorer.

 1. »Classic«består af 3 båddyk i dagslys og et natdyk, i zone 1 og zone 2. Dykningen starter tidlig om morgenen og omfatter dyk på Fury Shoals. De 2 første dyk er guided dyk og de sidste 2 dyk er dyk på egen hånd med din makker.

 2. »Leisure« består af dykning på husrevet, 3 dyk i dagslys samt et natdyk pr. dag, i zone 1.  Programmet har en senere start og indeholder ikke guidet dyk. Normalt starter dykningen kl. 08:30, efterfulgt af et dyk kl. 11:00 og 15:00.

 3. »Living the Passion« er 2 dages liveaboard med en overnatning på Dolphin Reef. Det er muligt at krydre dit ophold i Lahami med 1 overnatning på den 30m lange båd ”M/Y Eagle Ray” der ligger fastankret ved Sataya – Dolphin Reef. Båden fungerer som flydende hotel og restaurant, og som base for en 2dages/1nat udflugt fra Lahami. Fra Eagle Ray er der mulighed for at  besøge de fjernt liggende rev af Fury Shoals. Turen kan ikke bookes hjemmefra, men aftales direkte med lejren ved ankomst.

 4. Fury Shoal Explorer« er en mini safari med 2 overnatninger.  Turen gennemføres når der er mindst er 8 tilmeldinger.
  »Fury Shoal Explorer« kan kombineres med ophold i Shagra, Nakari og Lahama Village. Læs mere om turen, benyt dette link.

Vigtige information:
Under specielle vejrforhold kan turen med RIB både være fysisk krævende og er ikke egnet til personer med ryg problemer. Medbring venligst en Cagoule / windcheater jakke til at beskytte dig mod vinden på vejen tilbage til Lahama Village.

Dykning i området omkring  Lahami Village er for erfarne dykkere, vi anbefaler at du min. har 20 loggede dyk. Red Sea Diving Safari tillader ikke dekompressions dykning eller dyk dybere end 40 meter.Lahami Village - RIB både


Fury Shoal - Explorer

Se kortet i større udgave, klip på kortet!

En typisk dag i Wadi Lahami

En typisk dag (Classic program) i Wadi Lahami starter kl. 06:30 hvor der serveres morgenmad. Bådene pakkes kl. 06.45 og dagens eventyr i hjertet af Fury Shoals begynder at tage form. På turen er der planlagt 2 dyk. Mellem dykkene er der kaffe, te og der serveres kage. Man er tilbage i Lahama Village kl. ca. 12:00 hvor der er frokost. Efter frokost er der tid til en kort siesta, før eventyret fortsætter på en af de lokale rev. Man er tilbage i Lahama Village kl. ca. 16:30, hvor man forbereder det kommende natdyk som begynder kl. ca. 19:00. (Dykkere skal selv medbringe lygter)

Under middagen planlægges næste dags dykning, guiderne vil fortælle om dykkerstederne og vise detaljeret kort som er tegnet på store "White-board".

Hvad er inkluderet i rejsen?

Fly Billund eller København / Hurgharda t/r

Mad ombord på flyet

Transport fra Hurgharda til Lahami Village t/r

Visum dkk. 210 udstedes ved ankomst

Obligatorisk flyafgift DKK 47,-

7 overnatninger med helpension.
("All inclusive")

Læskedrik, kaffe, almindelig the og mineralvand

5 dages dykning på Fury Shoal. (Classic)
2 guided dyk på Fury Shoal (offshore reef) og 2 dyk på husrev (Inshore) pr dag. Alle dyk gennemføres med Speedbåd (RIB)

Fyldt 12L tank og bly.

Hvad er ikke inkluderet i rejsen?

Øvrige dykkerpakker er ikke inkluderet i prisen.

Obligatorisk passagerafgift: dkk. 16,-

Bidrag til rejsegarantifonden: dkk. 20,-

Afbestillings og dykkerforsikring. Bestilles via Alpha Diving.

Trykkammmer bidrag 7€/person, betales lokalt.

Dykkerudstyr udover fyldt 12L tank og bly. (Større flasker betales separat)

Drikkepenge. Afsæt €20/person/uge.
(Drikkepenge er frivilligt, men der forventes at du betaler drikkepenge)

Øl og vin, betales lokalt.

Evt. brændstof tillæg (Den 22. februar 2013 er der ikke krav om brændstof tillæg)Tug Boat

Bassin til rengøring af dykkerudstyr

Nyttige informationer:

Temperatur:

 • Vinter/Forår: Luft: 15-25C°, Rødehavet: 19-22 °C

 • Sommer/Efterår: Luft: 20-35C°, Rødehavet: 22-29 °C

Dykkerudstyr:

 • Vinter/Forår: 5-7 mm våddragt.
  Sommer/Efterår: 3-5 mm våddragt.

 • Dykning i Rødehavet kræver at du benytter dykkercomputer, SMB og lygte på alle dyk.

 • 15% rabat på køb af dykkerudstyr,  når rejsen er købt gennem Alpha Diving.(Gælder ikke på varer der i forvejen er nedsat)

Baggage:

 • 20 kg + 5 kg håndbagage. (Afhængig af flyselskab)

 • Mulighed for ekstra vægt mod betaling.

Certifikat & antal af dyk: 

 • For at deltage på denne rejse skal du kunne dokumentere min. 20 dyk i din logbog og være certificeret AOWD eller tilsvarende. Har du ikke dykket indenfor det sidste ½ år skal du have et Scuba review.
  Pris i Ægypten er 100€. Spørg om pris ved Alpha Diving.

Trykkammer:

 • I Hurgharda & Marsa Alam.

Afrejse tider:

 • Møde- og afrejse tider fremgår af din flybillet og Voucher

Priser: Fra 8.495,- Kontakt os venligst
Ovenstående pris inkludere ophold i beduin telt. Ønsker du en mere komfortabel overnatningsform kan du vælge overnatning i chalet. Vi oplyser gerne en pris på denne overnatningsform.
(Sommer og efterår: Kan vi ikke anbefale denne overnatningsform)

Nowhere else in the Red Sea is a comparable area so beautiful and with remarkable corals. Read more ...

Be the first to review this product.

Write Review