Meshtec 3D Undergarment - Pakke
 •  $313
Lagerstatus: På lager
Tilvalg:
Mand/Kvinde:
Størrelse:
Vælg antal:   

  
Oprettet lørdag 20 maj, 2017.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Meshtec 3D inderdragt fra Waterproof

Isolerende 3D Mesh inderdragt
Meshtec er en videreudvikling  af Waterproof patenterede 3D Mesh foring i D1 Hybrid tørdragten. Meshtec er en todelt inderdragt som tilbyder alle dykkere, uanset fabrikat og type at opleve den exceptionelle fornemmelse af et varmt og tørt dyk som alle Waterproof D1 ejere gør, hver gang de dykker.

 
Det todelte Meshtec 3D inderdragt er konstrureret af et elastisk 3mm net som er upåvirkelig overfor tryk og kan derfor ikke presses sammen. Meshtec er let at tage på trods et tætsiddende design. Da nettet i en Meshtec 3D ikke kan komprimeres, kan luften i din tørdragt frit bevæge sig rundt i inderdragten når du bevæger dig. Det vil medvirke til at holde en jævn gennemsnits temperatur i inderdragten.
 
Nettet i en Meshtec 3D inderdragt vil altid sikre en afstand mellem dig og din tørdragt og der kan derfor ikke opstå "kolde pletter" eller områder som normalt føles ubehagelig. Konstruktionen af Meshtec 3D vil hjælpe dig med at forblive varmere og du vil opleve en komfort som du aldrig har oplevet tidligere. Trøjen har et ekstra langt overlæg mellem trøje og bukserfor at undgå en kold zone hvis trøjen skulle skride op under iklædningen.
 • Konstant afstands isolering
  Nylon fjedrene i Meshtec 3D inderdragten holder det indre og ydre lag adskilt under tryk, hvilket skaber en konstant isolerende volumen.
 • Stort overlæg
  Trøjen har et ekstra langt rygstykke, for at undgå at der opstår en kold zone mellem trøje og bukser. Konstruktionen giver dobbelt polstring og isolering på lænden hvor blybæltet typisk er placeret.
 • Tommel og fod stropper
  Gør det let at tage dragten på.
 • Størrelser
  Mænd: XS, S, M, ML, L, XL, XXL, 3XLt+ (Lagerføres pt. fra L-2XL)
  Målskema, benyt dette link.
  Kvinder: XS, S, M, ML, L, XL, XXL (Lagerføres ikke)
 • Prisen inkluderer trøje og bukser

Meshtec 3D er en todelt inderdragt som tilbyder alle dykkere, uanset fabrikat og type at opleve den exceptionelle fornemmelse af et varmt og tørt dyk som alle Waterproof D1 ejere gør, hver gang de dykker. Læs mere...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse