Open Water Diver, Specialty Diver
  •  6.485,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Tillbehör:
Tillägg:
Välj antal:   

  
Oprettet lördag 26 maj, 2012.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Den bedste måde at starte et dykker eventyr

 Et SSI-dykkerkursus til den dedikerede

Her starter dit eventyrKurset er et kombineret kursus der består af et Open Water Diver kursus og to videregående Specialty kurser. På baggrund af vores mangeårige erfaring har vi sammensat en attraktiv uddannelses pakke der er målrettet til dykning i Skandinavien, hvor de miljø mæssige forhold er anderledes sammenlignet med tropisk dykning. Kurset giver dig de kundskaber, færdigheder og den erfaring du behøver, for at dykke på en sikker måde i Skandinavisk farvand. Du lærer at dykke ved at dykke.

Dette indebærer at vægten af kursets undervisning er lagt på de virkelige øvelser du får brug for når du dykker. De første trænings dyk foregår i pool eller i afskærmet vand. Når du og din instruktør føler at du behersker øvelserne, er du klar til den virkelige udfordring - dykning i havet!

Forudsætninger:

Du skal være minimum 10 år ved kursusstart. Fra 10 - 15 år certificeres du som Junior Open Water Diver og dine forældre skal give en skriftlig tilladelse til din deltagelse på kurset.
Du skal have et almindeligt  sundt helbred og være i god form. Du skal kunne svømme 200 meter samt flyde/træde vande i 10 minutter. Se siden helbred.

Kursus indhold:SSI Open Water Diver

Et SSI's Specialty Diver kursus der består at et SSI Open Water Diver kursus og to SSI Specialty kurser. Undervisningen er opbygget så du kan lære teorien i dit eget tempo når er passer dig.

SSI tilbyder moderne online elevsæt som kombinere det spændende stof med interaktive spørgsmål og farverige video klip og giver dig dykkerbranchens  bedste studie muligheder. Teorien består af 6 lektioner og afsluttes med en skriftlig eksamen. Du gennemgår bl.a. :

  • Dykkerudstyret, dets udformning og anvendelse
  • Grundlæggende fysik og fysiologi specielt for dykkere
  • Adfærd og sikkerhedsregler for dykning
  • Dykker tabeller og dykning med computer

Teori undervisningen afsluttes med en skriftlig eksamen som er tilrettelagt som "multiple choice" opgaver. For at bestå eksamen skal minimum 80% af dine svar skal være korrekte.

Open Water Diver kurset indeholder 6 trænings- og øvelses dyk i svømmehal. Du starter på lav dybde med enkle øvelser som at tømme din maske for vand, genfinde en tabt regulator og lave korrekt afbalancering. I løbet af disse dyk tilegner du dig alle praktiske færdigheder som en certificeret Open Water dykker skal være i besiddelse af.

SSI Open Water DiverEfter at øvelserne i svømmehallen er udført korrekt, gennemføres 4 trænings- og øvelses dyk i havet.
Øvelserne er i princippet en gentagelse af øvelserne fra svømmehallen, blot befinder vi os  i det "rette miljø" - havet.

Du du er certificeret SSI Open Water Diver fortsætter du din uddannelse. Du bygger videre på det indlærte stof og får mulighed for at træne din opdrift gennem spændende øvelser i havet, hvor vi bl.a. har lavet en lille forhindringsbane som du skal igennem.

Vi afslutter kurset ved at give dig mulighed for at lære at dykke i begrænset sigt og om natten. Dykkerstederne forandres og andre fisk og dyr kommer frem fra deres skjul. Et SSI Night & Limited Visibility kursus er en af de populære kurser som vil gøre din dykkerferie uforglemmelig. Når du har gennemført dette kursus forløb har du gennemført min. 8 dyk i havet og vil efterfølgende certificeres som Specialty Diver.

SSI Digital elevkitUndervisningsmaterialer:

Du får adgang til et standard undervisnings kit til alle kurserne, som består af:

  • Digital manualer
  • Video Streaming
  • Interaktive quiz
  • Personlige noter og bogmærker

Open Water Diver elevsættet leveres som et Diver Diamond elevkit og kan benyttes både online og offline. Kursus materialet kan suppleres med en Open Water Diver manual (bog).

Under kurserne stiller Alpha Diving et komplet sæt dykkerudstyr til din rådighed.

Afvikling af kurset:

Første del af kurset (Open Water Diver) afvikles over en aften og over 4 hele dage. Normalt benyttes weekender, alternativt benyttes helligdage. Datoer og tider kan ændres, afhængig af vejrforhold. Max. 6 deltagere pr. instruktør.

Dag Indhold Cirka tider
1 Teori og øvelser i svømmehal 10.00 - 18.00
2 Teori og øvelser i svømmehal 10.00 - 18.00
3 Skriftlig eksamen og øvelser i havet 09.00 - 17.00
4 Øvelser i havet. 09.00 - 16.00
5 Teori, Perfekt opdrift & Nat & Begrænset sigt 10.00 - 16.00
6 Øvelser i havet Perfekt opdrift og Nat & begrænset sigt
09.00 - 16.00
7 Gratis & Frivilligt dyk med Alpha Diving Efter aftale

Vi har mulighed for at afvikle kurset som selvstudie-, privat- eller firmakursus. Kontakt os, for at få yderlige oplysninger.

SSI Specialty Diver

Kvalifikationer efter kurset:

Når du er færdig med kurset vil dit SSI Specialty Diver certifikat og din logbog identificere dig som dykker. Du vil efter kurset være i stand til at tage vare på dig selv, samt yde et minimum af assistance til din makker. Du kan købe eller leje dykkerudstyr, fylde dykkerflasker og deltage på dykkerture.
Den anbefalede maksimale dybde du bør dykke til, under forhold tilsvarende dem du har haft under kurset er 18 meter - for juniorer dog maksimal 12 meter.

Pris: Se øverst på siden

I prisen er inkluderet et digitalt online undervisningskit, elektronisk dykkercertifikater og diplomer.
Vi tilbyder også andre fordelagtige pakker, med andre kombinationer af Specialty dyk. Kontakt os eller tal med din instruktør.

I forbindelse med ekstra undervisning betales der 495,- pr modul/dyk.

Tilmelding og betaling:

Din plads på kurset er ikke reserveret før vi har registreret din betaling og du har modtaget en kursus bekræftelse.
Se endvidere siden " Betalingsbetingelser".
I kursusprisen er ikke inkluderet billeder til certifikat eller lægeerklæring, hvis det er påkrævet.

Transport:

Persontransport er ikke inkluderet i kursus prisen.

Kursusdatoer:

Hver måned starter der ny kursus. Se kursus kalender. Benyt dette link.

Forplejning:

I kursusprisen er der ikke inkluderet mad, eller drikkevare.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til dette kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Här börjar äventyret. Vill du dyka i Skandinavien där dyk miljöer är väldigt olika från tropisk dykning, läs om hur dina drömmar kan förverkligas!

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv ett omdöme