Prøvedyk - Pool
  •  595,00 DKK
  • Køb 2 Pr. stk.:550,00 DKK
    Køb 4 Pr. stk.:500,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Tilvalg:
Tillæg:
Vælg antal:   

  
Oprettet torsdag 26 april, 2012.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Er du usikker på om scuba dykning er noget for dig?

Et prøvedyk er din mulighed for at finde ud af hvad scuba dykning handler om. At tilmelde sig et prøvedyk er den helt rigtige måde at finde ud af, om det at få et dykkercertifikat er noget for dig. Vi er sikre på at så snart du er kommet i og har prøvet det, så vil du elske det!

Prøv det på en af to måder. Vælg det som du føler dig mest komfortabel med.

  • SSI Try Scuba - En oplevelse i svømmehallen.
    Tilbring en til to timer i poolen og få oplevelsen af scuba dykning i sikre og kendte omgivelser.
  • SSI Try Scuba Diving - en oplevelse i roligt vand.
    Tilbring tre til fire timer sammen med en SSI dykkerinstruktør og oplev spændingen ved scuba dykning. Du vil være sammen med en SSI instruktør, som vil give dig den viden og de færdigheder der er nødvendige for at tage et første kig på verdenen under vand.

SSI Try Diving - En oplevelse i svømmehallen

Vi giver dig mulighed for at prøvedykke i svømmehallen. Med lidt teori på kanten af bassinet, information om sikkerhed og det spændende dykkerudstyr så er du klar til nogle spændende oplevelse. Du vil opleve den fantastiske fornemmelse af at være vægtløs og trække vejret under vand. 

Prøvedykket starter på lavt vand, hvor du får lov at blive fortrolig med udstyret og dykke rundt sammen med vores instruktører. Du vil hurtigt finde balancen og vænne dig til udstyret. Hvis du derefter har lyst, får du mulighed for at komme en smut med ud på dybere vand eller prøve vores undervands scooter. Et prøvedyk i svømmehallen er perfekt til dig som ikke er 100% sikker på om et dykkerkursus er noget for dig!

Når du er færdig med prøvedykket og har lyst til at blive sportsdykker, er næste skridt at du tilmelder dig et SSI Open Water Diver Kursus. Når du får udstedt dit dykkercertifikat begynder dit eventyr. Efterfølgende kan du deltage i dykkeraktiviteter i hele verden.

Har du familie, venner eller kollegaer der også er interesseret i dykning? Så er prøvedykket en fantastisk mulighed til at få realiseret denne drøm.

Har du spørgsmål til prøvedykket, hvornår og hvordan man starter på et kurser eller til det spændende dykkerudstyr er vores instruktører parate til at svare på dine spørgsmål.


 

 

 

Et godt tilbud:

Bliver du så begejstret, at du gerne vil fortsætte med et grundkursus i dykning - et  SSI Open Water Diver kursus, har vi endnu et godt tilbud til dig!!
Beslutter du dig efter prøvedykket og betaler tilmeldingsgebyret for kurset,  fratrækker vi 50%, af dit prøvedyks pris i kursusprisen for et SSI Open Water Diver Kursus!

Forudsætninger for prøvedykket:

Du skal være minimum 10 år. Du skal være glad for vand og kunne svømme. Du skal være sund og rask (Se siden helbred) og er du under 15 år skal dine forældre være tilstede i svømmehallen og give en skriftlig tilladelse til din deltagelse.

I forbindelse med tilmeldingen er det vigtigt at du vælger hvilken dag der passer dig bedst.


 

Dato:

Se vores kursus kalender, eller kontakt os på 8648 0798.
Husk at skrive dato på din bestilling.

Betaling:

Ved tilmeldingen.

Vi giver dig mulighed for at prøvedykke i svømmehallen. Tilmeld dig til et prøvedyk og find ud om dykning er noget for dig. Læs mere...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse