S-TEK Pure 2x12L Pakke
  •  22.895,00 DKK
Lagerstatus: Få styk på lager
Vælg antal:   

  
Oprettet mandag 18 april, 2022.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

S-TEK Pro 2x12L pakke - Alpha Diving

Et eksklusivt S-TEK Pure-sæt sammensat af Alpha Diving. Et kompromisløst valg af dykkerudstyr. Benyt de aktive link herunder, såfremt du vil se en detaljeret produkt præsentation, for hvert produkt.

Scubapro's S-TEK Pure Harness med bagplade opfylder DIR (Doing It Right) filosofien med sit strømlinede og minimalistiske design. S-TEK Pure Harness har en ubrudt rem, med masser af hardware i rustfri stål. S-TEK Pure Harness leveres med en ny og revolutionerende 3D presset bagplade - enten som en korrosionsbestandig rustfrit stål eller letvægts aluminium bagplade, begge bagplader med EVO-vinklede slidser til remmene. Med EVO vinklede slidser i bagpladen, får remmene en naturlig fremføring og placering. Resultatet er øget komfort og et væsentligt reduceret slid på remmene i Harness systemet. Den nye 3-D bagplade leveres med et integreret bærehåndtag og har planforsænkede vingemøtrikker, der er kompatible med standard vingemøtrikker eller de medfølgende S-Tek ERGO møtrikker. På bagpladen er der monteringshuller til trimvægtsystem og en argon flaske til tørdragtdykkere.

Denne første klasses bagplade leveres med afrunde kanter med fuld radius og planforsænkede vingemøtrikker eller de medfølgende S-TEK Ergo møtrikker.

S-TEK Donut Wing giver dykkere som ønsker en konfiguration der inkluderer en bagplade med harness en pålidelig opdrifts kontrol uanset position i vandet. Det nye S-TEK design, har en mere afrundede profil en tidligere versioner, dermed kan luften let og kontrolleret lukkes ud af blæren.

S-TEK Donut Wings kan leveres i 13 kg (30 lb), 18 kg (40 lb) og 27kg (60 lb) version, der er konstrueret med en 1000denier Cordura ydre skal og 500d blære, en forbedret afrundet profil sammenlignet med tidligere versioner og en ny enkelt inflator.

Sættet består af:

Såfremt S-TEK Pure 2x12L pakken skal sendes, leveres det usamlet, men i original emballage.

Et eksklusivt S-TEK Pure-sæt sammensat af Alpha Diving. Et kompromisløst valg af dykkerudstyr. Benyt de aktive link herunder, såfremt du vil se en detaljeret produkt præsentation, for hvert produkt.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Vi anbefaler også :