Scuba Ranger
 •  2.395,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Velg antall:   

  
Oprettet onsdag 04 januar, 2017.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Scuba Rangers - Dykning, kun for børn

Scuba Rangers - Dykning for børnScuba Rangers programmerne er en af verdens bedste bedst udviklede snorkel og dykker programmer for børn. Vi har udviklet en dykkerskole for børn mellem 8 og 12 år med instruktører der specifikt er trænet i Scuba Ranger programmet og til at undervise børn. Programmet vil introducere dit barn til den vidunderlige verden under havets overflade.

Scuba Ranger Filosofien
For at gøre det let og sjovt at deltage, har vi udviklet søstjernen Scuba Rangers, som med hver arm definerer de 5 punkter, der skal opnås for at blive Scuba Ranger:
 • Viden Scuba Rangers skal lære at være ansvarsfulde dykkere.
 • Færdigheder Scuba Rangers skal lære og være fortrolige med grundlæggende dykkerfærdigheder.
 • Udstyr Scuba Rangers skal lære at bruge basis dykkerudstyr og bør have sit eget snorkeludstyr. De skal også lære hvordan man plejer og vedligeholder dykkerudstyret.
 • Erfaring Scuba Rangers skal holde deres færdigheder ved lige, dykke indenfor deres grænser og fortsætte med at lære mere om dykning og vandet omkring os.
 • Uddannelse Scuba Rangers begynder uddannelsen på land, for langsomt at vænne dem til ideen om at være under vandet. Her lærer de hvordan man trækker vejret under vand, hjælper sin makker og bliver fortrolig med dykkerudstyret.
Forudsætninger:
Du skal være minimum 8 år når du starter på en SSI Scuba Ranger aktivitet. Du skal være glad for vand og kunne svømme. Du skal være sund og rask (Se siden helbred) og dine forældre skal give en skriftlig tilladelse til din deltagelse på kurset og have set video filmen "SSI Risk Awareness for children" sammen med dig, før du starter din første Scuba Ranger træning.

Kursus indhold:
Dykkerudstyr for børnSSI Scuba Ranger programmet består af 5 niveauer. Hver niveau består af nogle øvelser og sjove lege.
 • Niveau 1 (Red Ranger)er det første skridt i på vej mod at blive en Scuba Ranger. Her introduceres børnene for Scuba Ranger programmet, vi lærer børnene om snorkeludstyret, vurderer børnenes svømmefærdigheder og introducerer nogle grundlægende færdigheder som vil hjælpe børnene videre mod næste niveau.
 • Niveau 2 (White Ranger) er næste skridt i mod at blive Scuba Ranger. Vi indøver snorkel teknikker og for første gang skal du nu prøve at det spændende dykkerudstyr. Du lære hvordan du tager din regulator ud af munden og sætte den tilbage i munden, tømme den for vand og trykudligner din maske.
 • Niveau 3.(Blue Ranger ) Her vil du lære endnu flere færdigheder, bl.a. vil du lære hvordan du: Blæser luft ind i BCD’en og tømmer det ud igen, tømmer din maske for vand og hvordan du trækker vejret fra en Octopus. 
 • Niveau 4. (Silver Ranger) Mere sjov, flere lege og endnu mere dykning. Her vil du lære hvordan du finder din regulator hvis du taber den og tømme den for vand og opnå neutral opdrift under vandet. Neutral opdrift kan sammenlignes med den vægtløse fornemmelse som astronauter oplever i rummet.
 • Niveau 5 (Demo Ranger) At blive Demo Ranger er et højdepunkt. Det er her du stolt kan fremvise alt hvad du har lært til dine forældre, familie og venner. Blær dig bare ! Det er cool hvad du har lært.
Bøger og udstyr:
Scuba Rangers - Dykning for børnDu får som ejendom, udleveret et SSI Scuba Ranger kit med, bestående af:
 • Engelsk Manual & Workbook, logbog, DVD, elev mappe og diplom.
 • Logbog og klistermærker
 • Diplom og SSI Scuba Ranger certifikat
Du kan låne eller købe en videofilm, som omhandler alle øvelser du skal gennemgå på kurset. Under kurset stiller vi et komplet sæt dykkerudstyr til din rådighed.

Afvikling af kurset:
Kurset vil være et spændende indslag i forbindelse med en ferie og afvikles efter aftale. Det komplette Scuba Ranger program tager mellem 12 og 20 timer og afholdes 1. gang pr måned.

Kvalifikationer efter gennemført program:
Når du er færdig dit Scuba Ranger program, får du udleveret et diplom og vil få tilsendt et SSI Scuba Ranger Member certifikat. Dit næste skridt på vej mod at blive certificeret som Master Scuba Ranger er:
 • Specialty Scuba Ranger I dette program skal du sammen med din Scuba Ranger Instruktør vælge 2 specialty kurser.
 • Advanced Scuba Ranger For at blive certificeret som Advanced Scuba Ranger, skal du have gennemført 4 specialty kurser. Det er blot 2 mere end dem du har i forvejen.
 • Master Scuba Ranger For at opnå den højeste certificering som en Scuba Ranger kan opnå, skal du have gennemført 8 specialty kurser. hvoraf den ene skal være Rescue/Safety kurset.
Pris & Booking:
Prisen er inkl. SSI Scuba Ranger kit.

Scuba Ranger Club:
Scuba Rangers Club - Kun for børnEfter fuldendt Demo Ranger-niveau, kan børnene blive Scuba Ranger Club medlemmer, og modtage et medlemskort. Børnene bliver en del af et netværk af Scuba Rangers, som derefter kan svømme og dykke sammen, snakke om dykning, tage med på tur til akvarier eller se film om livet i havet. Scuba Rangers kan så også tage specialkurser. Se siden om sjove Scuba Rangers specialkurser. Mange SSI Resorts rundt i verden, tilbyder ligesom Alpha Diving dykning for Scuba Rangers. Det er en rigtig god måde at inspirere sine børn og give dem nogle uforglemmelige familieferier.

Scuba Rangers har det SJOVT!
Hvis du, som så mange andre forældre, kæmper for at få dit barn til at fastholde en interesse eller være fokuseret, hvorfor så ikke prøve Scuba Rangers på Alpha Diving dykkerskole? Vi bruger vi et spændende undervisningssystem, der motivere børnene, arrangere ture til akvarier, studere det maritime liv, ser film om livet på bunden af havet. Scuba Rangers klubben bliver hurtigt en aktivitet, som børnene kan ikke vente med at komme tilbage til.

Tilmelding og betaling:
Din plads på kurset er ikke reserveret før vi har registreret din betaling og du har modtaget en kursus bekræftelse. Se endvidere siden " Betalingsbetingelser". 
Scuba Rangers - Dykning for børn
I kursusprisen er ikke inkluderet billeder til certifikat eller lægeerklæring, hvis det er påkrævet.
 
Transport:
Persontransport er ikke inkluderet i kursus prisen.

Kursusdatoer:
Se kursus kalender Scuba Rangers 

Forplejning:
I kursusprisen er der ikke inkluderet mad, eller drikkevare.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål til dette kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv omtale