Logbog - SSI DiveLog system

Til at planlægge dine dyk benytter du Total SSI DiveLog systemet - Det femte undersystem af det totale dykkersystem.

Total SSI DiveLog holder styr på din erfaring, når du logger hvert dyk og din fortsatte uddannelse. Det er værdifulde informationer som du belønnes for igennem SSI anderkendelsessystem. Loggede dyk regnes med i din videreuddannelse - så som Specialty Diver, Advanced Open Water Diver og Master Diver.

Husk at du også kan opnå anderkendelsesmærker og certifikater for loggede dyk. - Hold styr på din logbog, den er uundværlig specielt når du skal på dykkerferie!

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Cordura Logbog 

Codura logbog med SSI Total DiveLog System med fanebladssystem Level 1-5

 Binder DiveLog DeLuxe 

SSI Scuba School International tilbyder en luksus logbog, Binder DiveLog DeLuxe, i en kraftig Codura nylon med lommer til certifikater, lomme med lynlås til dykkertabeller, holdere til kuglepenne og netlomme checkliste m.m.

 Total DiveLog Level 1-3 

Logbog i stærk Codura med faneblade  Level 1-3 som anvendes i forbindelse med SSI Open Water Diver og videregående kurser.

 Adresse register 

50 værdifulde sider til din SSI logbog. Hold styr på alle kontaktdata så du hurtigt kan få fat i dine dykkervenner.

 Cardholder 

Beskyt og hold styr på dine dykkercertifikater med slidstærke PVC sider som kan rumme op til 3 dykkercertifikater pr side. Siderne passer ind i logbøger fra SSI Scuba Schools International. Læs mere...

 DiveLog Refills Level 4-5 

76 sider til din SSI logbog. Læs mere...

Side: