Vis: 

Hypotermi og hætter

Kroppen reagerer på kulde og varme ved at regulere blodstrømmen til de forskellige dele af kroppen, såsom hænder, fingre og fødder. Men kroppen kan ikke justere blodet til dit hoved, en finesse som sikre hjernen fungerer under alle forhold. Derfor, jo koldere det bliver, jo mere varme mister du fra hovedet via stråling, eller endnu værre, ved direkte afledning gennem vandet. Op til 60 % af kroppens varme, stråles væk via hovedet. Du holder varmere med en effektiv, ved at benyttet en hætte som passer dig. Derfor har Alpha Diving et stort sortiment af forskelle hætter, der opfylder alle krav og ønsker til dykning under alle forhold uanset om dine næste oplevelser skal ske i iskold eller tropisk vand. Du holder varmen effektivt med en hætte fra vores leverandører.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 H1 5/10mm H.V. Hood 

Ny hætte til dykkeren som sætter pris på at være synlig på havet, selv under hårde betingelser. H1 5/10 leveres nu i en skrig orange farve med reflekser. Læs mere... .

 H1 5/10mm Sandwich Polar Evoluted 

H1 5/10 Sandwich hætten er konstruktion med Glideskin på indersiden og Smoothskin på ydersiden for at give en effektiv tætning af ansigts området. Hætten er special designet til fullface masker.

 H1 5/10mm hætte Polar Evoluted 

H1 hætten er udstyret med et 10mm dobbelt lag beskyttelse i kritiske varmetabsområder og et unik HAVS (Hood Air Venting System), der bruger en-vejs ventil til at lufte generende luft ophobing i hætten.

 H1 5/7mm hætte med BiB 

H1 hætten er udstyret med et 7mm dobbelt lag beskyttelse i kritiske varmetabsområder og et unik HAVS (Hood Air Venting System), der bruger en-vejs ventil til at lufte generende luft ophobing i hætten.

 H1 5/7mm H.V. Hood 

Ny hætte til dykkeren som sætter pris på at være synlig på havet, selv under hårde betingelser. H1 5/7 leveres nu i en skrig orange farve med reflekser. Læs mere... .

 H1 5/7mm hætte 

H1 hætten er udstyret med et 7mm dobbelt lag beskyttelse i kritiske varmetabsområder og et unik HAVS (Hood Air Venting System), der bruger en-vejs ventil til at lufte generende luft ophobing i hætten.

 H2 5/7mm hætte 

Dyk ned i en verden af mysterier og udforsk det maritime liv med en højkvalitets anatomiske 3D-formede hætte fra Waterproof. Denne hætte er ikke kun en beskyttelse mod elementerne – den er en portal til undervandsuniverset. ...

 H2 Icehood 

H2 Icehood er en "One Size Fits All" elastisk hætte som beskytter ansigtet mod is kold vand. Huller til maske og regulator kan tilpasset af brugeren. Ud over beskyttelse mod is koldt vand giver H2 Icehood også fremragende beskyttelse mod ...

 H30 Hood - 2 mm hætte 

H30 hætten er en del af tilbehøret i den nye sports serie fra Waterproof. Hætten er sammen med strømper og handsker designet til brug i varmere vand. Læs mere...

 Everflex hætte 

Everflex hætte fra Scubapro. Den optimale beskyttelse mod koldt vand, ekstrem komfort og pasform.

 Everflex hætte uden BIB 

Everflex hætte fra Scubapro. Den optimale beskyttelse mod koldt vand, ekstrem komfort og pasform.

 Rebel hætte 

5mm Rebel hætte til børn fra Scubapro. Et supplement til en Rebel våddragt. Fantastisk komfort og pasform.

 Pandebånd 

Scubapro har lavet et komfortabel pandebånd i 3 mm neopren, der kan beskytte øre og pande mod kulde. Pandebåndet er elastisk. Anbefales til dykning i tropiske områder.

Side: