Vis: 

Todelt våddragt til uv-jagt

Den mest solgte våddragt til undervandsjægere er en todelt dragt. En 7 mm. neopren våddragt kan benyttes det meste af året, og kan betragtes som en helårsdragt. (Vandtemperaturer fra 4° - 20° C.) En 5 mm. våddragt har mindre isolering og vil derfor begrænse anvendelsesmulighederne til sommerhalvåret.

Den klassiske våddragt er beklædt udvendigt med nylon, for at beskytte neoprenen, indvendigt er det en ”Open Cell” struktur som almindelige våddragter til dykkere, med den lille forskel at dragten ikke er foret med nylon eller Lycra indvendigt. Alpha Diving lagerfører flere modeller af våddragter i både 5 og 7mm.
View:
Produkter / side
Sorter efter
 Mundial Equipe 5mm 

En klassisk todelt dragt i 5 mm. neopren, designet til undervandsjagt.

 Mundial Equipe 7mm 

En klassisk todelt dragt i 7 mm. neopren, designet til undervandsjagt.

 Rocksea trigocamo 7mm våddragt 

Rocksea Trigocamo er en inovativ og eksklusiv camouflage dragt til undervandsjagt med et 3D design. Læs mere...

 Protection - 9mm. våddragt 

Protection fra SeacSub er en 9mm våddragt til undervandsjagt. Den er ideel til undervandsjagt i koldt vand. Den har et behageligt og komfortabelt anatomisk og ergonomisk snit.

 Royal - 7mm. våddragt 

Seac Royal er en dobbeltforet neopren våddragt designet til fridykning og spydfiskeri. Seac Royal er meget nem at tage på og består af lang john og jakke med integreret hætte. Bukserne har et præformet snit på...

 Element - 2-delt våddragt 

Element er en 2-delt våddragt til undervandsjagt og fridykning i et klassisk design, fyldt med funktionelle detaljer, som normaltvis ikke ses på våddragter i denne prisklasse. Læs mere...

Side: