Coltri ST 755 - Syntetisk olie til højtrykskompressorer
 •  420,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Oprettet torsdag 07 december, 2023.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Coltri ST 755 - Syntetisk olie til højtrykskompressorer

Top Performence - Syntetisk olie til dykkerkompressorer
Coltri Olie ST 755 er en fuldsyntetisk olie specielt udviklet til lange smøretider af kompressorer til procesgas og specielt til kompressorer til indåndingsluft. Coltri ST 755 garanterer enestående ydeevne i alle typer kompressorer.

Coltri Oil ST 755 er baseret på en lang og historisk erfaring, over 70 år, i den industrielle, kommercielle og militære sektor, hvilket giver brugeren mulighed for at opnå betydelige økonomiske fordele kombineret med enorme tekniske fordele. Formlen for Coltri Oil ST 755 smøremidlet er en optimeret blanding af syntetiske kulbrinter og meget rene syntetiske estere med et udvalgt og specifikt additiv. Den produceres udelukkende i vores topmoderne italienske industrianlæg.

 • Forlænger olieskiftintervallerne op til 8 gange!
  Coltri olie ST 755 har en meget længere levetid end mineralske smøremidler, takket være dens komponenters exceptionelle termiske og oxidationsstabilitet.
 • Reducerer forbruget af olie fra 30% op til 50%
  Ved 100°C har den en ekstrem lav flygtighed sammenlignet med en mineralolie med samme viskositet. Dette, i kombination med en lavere driftstemperatur, på grund af bedre smøring, fører til en betydelig reduktion i forbruget med et mindre lager behov.
 • Forlænger kompressorens levetid
  I en direkte sammenligning mellem en mineralsk olie og en Coltri Olie, reducerer ST 755 slid og forlænger kompressorernes levetid, takket være en lavere friktionskoefficient og optimerede anti-slid additiver, hvilket resulterer i mindre slid, færre vedligeholdelsesintervaller og lavere omkostninger.
 • Coltri olie ST 755 fjerner alle typer kulstofaflejringer
  Coltri olie har en rensende kraft, efterlader ikke skorper og renser de kulstofrester, der dannes ved brug af mineralolier. Coltri olie fjerner alle typer kulstofaflejringer. Coltri's syntetiske komponenters overlegne modstandsdygtighed over for oxidation og termisk stabilitet reducerer dannelsen af kulstofaflejringer: Dette betyder mindre vedligeholdelse, mindre nedetid og stor brugssikkerhed
 • Klæber med stor sejhed til metaloverflader
  Takket være polariteten af oliens specielle molekyler, minimerer olien slid på grund af koldstart og barske arbejdsforhold.
 • Det bedste valg af olie til høje temperaturer
  Coltri olie ST 755 har et bredt temperaturområde (-15 ° C til + 250 ° C) og kan derfor bruges på alle årstider. Karakteristikken af modstandsdygtighed over for høje temperaturer tillader en effektiv brug ved maksimal temperatur. Der er ikke behov for sæsonbestemte olieskift, hvilket reducerer lagerbeholdningen og den potentielle risiko for kontaminering med de forkerte olier.
 • Har et højt selvantændelsespunkt
  Coltri syntetiske smøremidler reducerer risikoen for utilsigtet brand markant. Med et flammepunkt på omkring 60°C og selvantændelsestemperaturer på omkring 120°C højere end mineralolier på markedet, med lavere flygtighed og monocarbonaflejringer, øges din sikkerhedsmargin markant.
 • Kompatibilitet
  Luft - Nitrogen - Helium - CNG - Nitrox op til 40%, hydrogen.
 • Mængde
  1L

Kvalitets olie til Coltri dykkerkompressor. Coltri olie er udviklet til højtrykskompressorer der anvendes til ånding luft, nitrox op til 40% og tekniske gasser.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse