Vis: 

Flaskebånd og befæstelse i rustfri stål

I denne kategori findes tilbehør til dykkerflasker, primært flaskebånd og spændebånd i rustfri stål. Rustfri stål dækker over en stor gruppe af materialer, derfor skal man være omhyggelig i udvælgelsesfasen, da et forkert valg, vil få fatale konsekvenser.

Tankbånd findes to kategorier. De billige og de rigtige. Rigtige tankbånd er lavet af et materiale som opfylder kravene til korrosinsklasse C5M. Tankbånd som er fremstillet af syrefast rustfri stål, i marine kvalitet opfylder dette krav. Flere fabrikanter, bl.a. Scubapro, laver tankbånd som har gennemgået en elektropolering. Produkter som er elektropoleret har en smuk og blank overflade og har en højere korrosionsbestandigheden.

Billige flaskebånd kan på få år ødelægge et flaskesæt, fordi kvaliteten af det rustfrie stål er for dårlig. Kombinationen af et aggressivt dykkermiljø og dårlig kvalitet af rustfri stål er en accelererede korrosion, som vil skade overfladen af dykkerflaskerne.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 BiBo Kit 

Et Scubapro BiBo kit kan benyttes til at montere et dobbelt flaskesæt til sin BCD eller vinge. En sikker og hurtig montering af flaskesæt som ikke udsætter dine flasker for korrosion. Læs mere...

 Wing Man 

Stagekit der beskytter stageflasken mod ridser og korrusion. Ingen ridser eller rust fra spændbånd. Lavet i kraftig ballistisk nylon, der giver stor styrke og holdbarhed.. Læs mere...

 Orginal Halcyon Stage Rigging Kit 

Med strømlinet og afbalanceret opsætning er det enkelt at håndtere dine stage flasker. Læs mere...

 DIR Style Tankband 2 x 10L 

Rustfrie flaskebånd i DIR design, klar til montaering. Flaskebåndene er TIG svejset og lavet af 1,4571 V4A syrefast rustfri stål.

 DIR Style Tankband 2 x 12/15 

Rustfrie flaskebånd i DIR design, klar til montaering. Flaskebåndene er TIG svejset og lavet af 1,4571 V4A syrefast rustfri stål.

 Flaskebånd for 2 x 10L / 2 x12L Flasker 

Tankbånd i rustfri stål  til dobbelt flaskesæt med en flaskediameter på Ø171.

 Flaskebånd for 2 x 12L / 2x15L Flasker 

Tankbånd i rustfri stål  til dobbelt flaskesæt med en flaskediameter på Ø204.

 Scubapro tankbånd - Dobbelt flaskesæt 

Scubapro syrefast rustfrie flaskebånd med laser graveret Scubapro logo, klar til montering. Flaskebåndene er elektro poleret og lavet af 1,4571 V4A** syrefast rustfri stål.

 Flaskebånd for 2 x 10L / 2 x12L Flasker 

Tankbånd i rustfri stål  til dobbelt flaskesæt med en flaskediameter på Ø171.

 G-Snap 

G-snap er et sammenkoblingssystem der giver dig mulighed for hurtigt og let at montere en pony flaske eller batterikanistre på siden af den primære flaske.

 Halcyon Argon Straps 

Med disse montage remme er det let at montere argonflasker til et dobbelt flaskesæt.

 Bolt Kit 

Sættets dele er ikke kun rustfri stål, men syrefast rustfri stål.

 ABA Spændebånd 200-231mm 

Syrefast rustfri spændebånd 200-231mm.

 ABA Spændebånd 150-180mm 

Syrefast rustfri spændebånd 150 - 180mm.

 ABA Spændebånd 130-165mm 

Syrefast rustfri spændebånd 130-165mm.

 Tridon Spændebånd Ø 175-217mm 

Rustfri spændebånd Ø 175-217mm.

Side: