TK15 dykkerkniv
 •  1.550,00 DKK
Lagerstatus: Få styk på lager
Vælg antal:   

  
Oprettet torsdag 25 januar, 2018.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

TK15 dykkerkniv fra Scubapro

En "High-End" dykkerkniv skabt til store og små opgaver.

TK15 er den første dykkerkniv i en ny serie af "Tactical" dykkerknive. Den er bygget op omkring et enkelt stykke forarbejdet Marine Grade rustfri stål for at opnå den ideele balance mellem styrke og vægt. For at oxidation er overfladen på en TK15 special poleret så vand let kan løbe væk.

Tykkelsen på det rustfrie stål er nøjagtig lige tyk fra den ene ende til den anden, hvilket skaber en dykkerkniv med en stor stivhed. TK 15 dykkerkniv er en traditionel "heavy Duty" dykkerkniv som er skabt til at løse alle skære opgaver, både store og små.

Det 15 cm lange blad har et skarp knivsæg på undersiden af bladet og et savtakket knivsæg på overkanten af bladet tæt ved håndtaget, så du kan bevare maksimal kontrol af kniven når den benyttes. En linecutter er placeret tæt ved bladets spids, så fiskeliner let kan skæres over.

TK15 dykkerkniv leveres med et kraftig håndtag der er dimensioneret og formet så du får et fast greb omkring kniven. Den robuste skede er fremstillet af glasfiberforstærket polyamid. Dykkerkniven holdes på plads i skeden af to tænder placeret indvendig i skeden, som passer til udsparingerne i håndtaget på kniven.

Med skeden følger to kraftige nylonremme med velcro lukning og et polstret SCUBAPRO mærket håndrem med bungee for at sikre kniven til din hånd under kritiske forhold.

Teknisk information:

 • Knivblad af Marine-Grade rustfri stål
  Bedste kvalitet og kan modstå korrosion.
 • 15 cm. stort knivblad
  Masser af styrke og skærekraft.
 • Knivsæg med både en skarp og savtakket sider
  Kan imødekomme enhver situation.
 • Kraftig håndtag med rustfrie stålskruer
  Giver et fast og sikkert greb omkring kniven.
 • Glasfiber forstærket polyamid skede
  Med bredde nylonremme, giver en pålidelig fastholdelse til benet.
 • Lagerføres

TK15 er den første dykkerkniv i en ny serie af "Tactical" dykkerknive. Den er bygget op omkring et enkelt stykke forarbejdet Marine Grade rustfri stål for at opnå den ideele balance mellem styrke og vægt. For at oxidation er overfladen på en TK15 special poleret så vand let kan løbe væk. Læs mere...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse