Vis: 

Markeringsbøjer er et vigtigt tilbehør i forbindelse med undervandsjagt, snorkling og dykning. Bøjer indikerer overfor andre, din position i vandet. Bøjer er ikke kun sikkerhed, men også et uundværligt tilbehør hvor du kan søge hvile, opbevare din fangst eller fastgøre dit ekstra udstyr.

Alpha Diving tilbyder 3 forskellige modeller. Torpedo bøjer, runde bøje og flåder. Herunder kan du læse om de forskellige modeller.
View:
Produkter / side
Sorter efter
 Guardian 

Opdriftshjælp til den seriøse undervandsjæger. Køb en Guardian flåde til undervandsjagt, den forenkler svømning med harpun og gør oplevelsen sjovere og udvider dit UV-jagt territorium.

 Pluma Board 

Pluma Board er "båd" til den seriøse undervandsjæger som ud over opdrift hjælp også ligger vægt på at kunne medbringe ekstra harpuner, lygter, vandtæt etui til smartphones og hvad der nu ellers er heho...

 SeaMate Board - SEAC 

SeaMate er en oppustelig flåde, designet til at ledsage undervandsjæger til deres destination. Gør det nemt at komme frem til jagtområdet, selv med alt dit ekstra udstyr. Perfekt til opbevaring af din fangst. SeaMate kan ogs&...

 Apnea overflade bøje 

Den nye Apnea overflade bøje er designet specielt til fridykning, men kan også benyttes af undervandsjagt og til dykning.

 Alpha - International dykker flag 

Scubapro har lavet en robust overfladebøje til fridykkere, undervandsjægere og dykkere som kan suplleres med et stort og slidstærk dykkerflag som er synlig på stor afstand.

 Alpha - International dykker flag 

Alpha er et international anderkendt flag der viser at der er dykker i vandet i nærheden af båden / skibet som har flaget hejst. Alpha flaget er med til at forbedre sikkerheden i forbindelse med dykning og kan også anvendes på...

 Torpedo overflade bøje 

En overflade bøje er et "must", når du skal træne eller jage i havet. Scubapro har designet en overflade bøje i kraftig nylon, dedikeret til snorkling og UV jagt. Med en længde på 85 cm., fem D-ringe, tre hå...

 Torpedo bøje 

Oppustlig torpedobøje lavet i PVC med 6 øjer til montering af eksempelvis ekstra harpun, vandflaske, spyd, fisk ect. samt 1 øje til line. 

 Torpedo bøje fra Beuchat 

Oppustlig torpedo bøje lavet i PVC. På undersiden af bøjen findes 4 kraftige øjer til montering af eksempelvis ekstra harpun, vandflaske, spyd, fisk ect. samt et øje til trækline.

Side: