Vis: 

Vægtsystemer til sports- & erhvervsdykkere

I denne kategori har vi samlet forskellige harness blybælter og blylommer. Alpha Diving har populære løsninger som henvender sig både til sportsdykkere og erhvervsdykkere.

Når du skal vælge et harness, er det vigtigt at være opmærksom på hvor let det kan udløses i en nødsituation, hvor meget det øger omkredsen af dykkeren og hvor mange kilo det kan bære.

Når du skal vælge et blybælte, har du i princippet kun to valgmuligheder – Et standard version med fiberspænde eller rustfristål eller det komfortable blybælte som er beregnet til posebly. Er du i tvivl hvilken løsning der passer netop til dig, er du velkommen til at kontakte os, vi er parat til at hjælpe dig.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Pro Tech Harness 

Et innovative vægt harness, der er beregnet til løse blyhagl. Med dette bælte kan den nøjagtige vægt for neutral opdrift opnås. To udvendige lommer kan benyttes til korrigering af vægt, f.eks...

 TECH Harness 

Et kraftigt justerbar harness i 50mm cordulon med 6 D-ringe til fastgørelse af dykkerudstyr. Blylommer med Quick Release. Harness til blyposer. Med plads op til 20Kg bly.

 Harness - Quick release system 

Harness med én hånds betjent quick-release-system. Harness frigivet ved at åbne et enkelt spænde. Quick-release spænde designet til at blive betjent med handsker og med en hånd.

 Pro Shot Belt 

Blybælte til løse bly hagl, lavet i kraftig cordura nylon. Blybæltet leveres med kraftigt spænde af rustfri stål og har to udvendige sidelommer som benyttes til finjustering af vægt, f.eks. når du skifter fr...

 VARIOSOFT INOX - Blue / Red 

Med et Scubapro vægtbælte til posebly, har det aldrig været lettere at finjustere sit vægtbælte. Ingen behov for at åbne og lukke bæltet når vægten skal ændres!

 VARIOSOFT med rustfrit stålspænde 

Med et Scubapro vægtbælte til posebly, har det aldrig været lettere at finjustere sit vægtbælte. Ingen behov for at åbne og lukke bæltet når vægten skal ændres!

 Blybælte, INOX 

50 mm. bred nylon bælte med rustfrit stålspænde fra Scubapro. Spændes design sikre at bæltet lukket korrekt.

 Gummi blybælte til fridykning 

Et 43 mm. bred gummi bælte med rustfrit stålspænde dedikeret til UV jagt og fridykning. Længde 200 cm. Læs mere...

 Marseille vægtbælte til fridykning 

Et særdeles kraftig blybælte af gummi udviklet til fridykning og undervandsjagt. Med et gummibælte elimineres muligheden for at blybæltet skrider ned eller løsnes om taljen når dragten presses sammen på grun...

 Blybælte med rustfri stål spænde 

50 mm. bred nylon bælte med rustfrit stålspænde fra Beuchat.

 Gummibælte med nylon spænde 

50 mm gummibælte med nylon spænde. Seac's gummibælte er både pålidelig og har stor friktion. Sidder derfor "fast" til din dragt. Passer til de fleste dykkere og undervandsjægere. El blybælte til en god pris.

 Blylomme til TECH Harness 

Blylomme til TECH Weight Harness fra Beaver.

 Bly Stopper 

Blystopper forhindre at blyklodser glider af bæltet, og sikre at spændet kan betjenes.

Side: