Vis: 

Coated bly

Alpha Diving har et stort sortiment af forskellige former for bly. Vi tilbyder coated blyhagl afvejet efter ønske, coated blyhagl i poser, coated bly klodser, og V-bly. Når dit vægtsystem er direkte i kontakt med dit dykkerudstyr, er det vigtigt at du vælger Coated bly. Ubehandlede bly klodser er bløde og vil hurtig få skarpe kanter som ødelægger din dykkerdragt og udsætter den for en helt unødvendig slitage.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 V-Bly 

Dykker med dobbelt flaskesæt, kan med fordel benytte V-bly i stedet for et traditionelt blybælte. 

 Blyhagl 

For at undgå et blyhagl kommer direkte i kontakt med vandet, er blyhaglene overfladebehandlet med tin. Ideel til Hydrotech vægtbælter.

 Blyhagl 5Kg 

For at undgå et blyhagl kommer direkte i kontakt med vandet, er bly haglene overflade behandlet med tin. Ideel til Hydrotech vægtbælter.

 Blyhagl 30Kg 

For at undgå et blyhagl kommer direkte i kontakt med vandet, er bly haglene overflade behandlet med tin. Ideel til Hydrotech og Beaver Sport vægtbælter.

 Choclead - Blyklodser 

Choclead er som ordet antyder, formet som en "Chokolade bar", fleksibel og alligevel lavet af hård bly med en rippe på midten så det kan bøjes og formes så det passer perfekt til blylommens og kroppens form.

 Coated bly 1Kg 

Vinyl coated bly klodser. Meget slid stærk coating, ingen skarpe kanter. Beskytter udstyr, båddæk og fliser i svømmehal.

 Coated bly 2Kg 

2 Kg. vinyl coated bly klodser. Meget slid stærk coating, ingen skarpe kanter. Beskytter udstyr, båddæk og fliser i svømmehal.

 Coated bly 3Kg 

3 Kg. vinyl coated bly klodser. Meget slid stærk coating, ingen skarpe kanter. Beskytter udstyr, båddæk og fliser i svømmehal.

 Coated bly 4Kg 

4 Kg. vinyl coated bly klodser. Meget slid stærk coating, ingen skarpe kanter. Beskytter udstyr, båddæk og fliser i svømmehal.

 Ankelbly 1Kg 

Reducerer opdriften fra finner og ben, det giver et mere sikkert og afslappende dyk. Læs mere...

 Ankelbly 0,5Kg 

Reducerer opdriften fra finner og ben, det giver et mere sikkert og afslappende dyk. Læs mere...

Side: