Varmesæde med rygstøtte
 •  1.295,00 DKK
Lagerstatus: Få styk på lager
Vælg antal:   

  
Oprettet lørdag 06 marts, 2021.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Varmesæde med rygstøtte

Tag varmen med dig og sid lunt og godt, uanset hvor du er – ude eller inde.

Transportabel varmesæde med en stor 20cm x 35cm varmezone fra Nordic Heat forvandler selv det koldeste underlag til en lun stol.

 • Dykker
  Er mange gange afhængig af hjælp fra et overflade personale, specielt i forbindelse med nat- og isdyk. Disse dyk kan forbundet med et koldt ophold nær dykkerstedet. Med et transportabelt varmesæde fra Nordic Heat er et koldt ophold på overfladen elimineret. Køb et transportabelt varmesæde til dit overflade personalet, så vil det ikke være et problem og få hjælp. Kan eventuelt suppleres med en jakke eller vest med el-varme.
 • Jæger
  Sid lunt og godt på et varmesæde, mens du nyder naturen og jagtoplevelsen. Perfekt tilbehør til en hochsitz, skydestige eller et skydetårn. 
 • Fisker
  Sid lunt og godt på et varmesæde, indtil der er bid på krogen.

High Lights

 • Dansk Kvalitet
  Designet og udviklet i Danmark.
 • Batteri
  Handskerne leveres med 7,4V-1800mAh genopladelig Lithium-ion-batteri.
 • Farve
  Sort.

Vigtigt!
Vær omhyggelig med at vedligeholde batteriet. Det skal altid oplades 100% før det sættes i tøjet og tændes. Batteriet må aldrig lægges til side helt eller delvist afladet. Tag batteriet ud af tøjet og lad det op med det samme, når du er færdig med brug af tøjet (også selvom du kun har brugt tøjet i kort tid.) Skal tøjet gemmes væk i sommerhalvåret, så skal batteries lades 100% op før det gemmes væk.

Transportabel varmesæde med en stor 20cm x 35cm varmezone fra Nordic Heat forvandler selv det koldeste underlag til en lun stol.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse