8 Kg trim lommer fra Zeagle
  •  66 GBP
Lagerstatus: Ikke på lager
Forventet leveringstid for denne varer: Lager
Vælg antal:   

  
Oprettet torsdag 09 januar, 2020.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

8 Kg trim lommer fra Zeagle

Disse trim lommer fra Zeagle er let at fylde med med blyklodser eller posebly via top eller bund i lommerne. Til forskel fra Zeagle trim lommer type 8051Z kan disse trim lommer placeres på begge tankbånd og giver dykkeren en mulighed for et bedre trim fordi lommerne kan placeres på øverste tankbånd. Er der brug for 2 sæt trim lommer på Zeagle BCD kan de let monteres. Lommerne fungere godt med bly fra 0,5 Kg til 4 Kg pr lomme. En fantastisk mulighed for at få dit trim til at blive perfekt.

  • Vægt
    Hver lomme kan bære op til 4 Kg bly .
  • Dimensioner
    8,75 cm x 15 cm.
  • Bly kan dumpes
    På trimlommerne er der monteret røde træk flige. Du kan evt. selv montere en rustfri ring eller et håndtag på trækfanen for at få en endnu lettere mulighed for at frigøre blyet fra trimlommerne.
  • Levering
    Leveres som et par. (højre og venstre)

Disse trimlommer fra Zeagle lommer er let at fylde med med blyklodser eller posebly via top eller bund i lommerne. Til forskel fra Zeagle trimlommer type 8051Z kan disse lommer placeres på begge tankbånd og giver dykkeren en mulighed for et bedre trim fordi lommerne kan placeres på øverste tankbånd. Er der brug for 2 sæt trimlommer på Zeagle BCD kan de let monteres. Lommerne fungere godt med bly fra 0, Kg til 4 Kg pr lomme. En fantastisk mulighed for at få dit trim til at blive perfekt.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Kunder der har købt dette produkt, har også købt