Advanced Adventure
  •  $404
Lagerstatus: På lager
Tilvalg:
Tillæg:
Vælg antal:   

  
Oprettet onsdag 15 februar, 2012.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Virkelige øvelser til virkelig dykning,
Advanced Adventure Diver

SSI Advanced AdventureAdvanced Adventurer programmet blev skabt, for at du kan prøve 5 dyk fra en række specialkurser, før du beslutter dig til gennemføre et eller flere komplette special kurser. Det er en fantastisk måde at opleve, hvad videregående træning handler om, og hvor værdifuldt det kan være for dine fremtidige dykker eventyr.

Under Advanced Adventurer program, vil du få mulighed for at afprøve 5 forskellige dyk, der repræsentere hvert sit special kursus. Du vil gennemføre et åbent vands dyk fra hver af special kurserne, som er valgt i samarbejde med din instruktør, og hvis du efterfølgende beslutter dig for at tage det fulde kursus i et eller flere specialkurser som du har prøvet på dette kursus, kan dykkene som du har gennemført anvendes til din videregående certificering.

Forudsætning:

Du skal være certificeret som SSI Open Water Diver eller have en tilsvarende uddannelse fra anden anerkendt dykkerorganisation. Du skal være minimum 12 år ved kursusstart. Fra 12 - 14 år certificeres du som Junior Advanced Open Water Diver og dine forældre skal give en skriftlig tilladelse til din deltagelse på kurset. Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form. Download helbredserklæring, benyt dette link.

Kursus indhold:

Kurset består af en teori lektion, som tilrettelægges ud fra dit valg af Adventure dyk. Trænings dykkene afvikles som regel, i løbet af weekenden.

Adventure dyk:

Du kan vælge Adventure dyk ud fra SSI oversigten, benyt dette link. Følgende dyk er inkluderet i vores standard kursus:

  • Night/Limited Visibility Diving*
  • Navigation*
  • Search & Recovery
  • Deep Diving*
  • Boat Diving

Under kurset stiller vi et komplet sæt dykkerudstyr til din rådighed.
I forbindelse med "*" mærkede adventure dyk, er krav til specialudstyr som kursusdeltageren selv skal medbringe/eje.

* For at deltage på dette kursus skal du selv medbringe: dykkerkniv, kompas og en lygte.

Afvikling af kurset:

Kurset afvikles over 2 aftener og 2 hele dage. Normalt benyttes weekender, alternativt benyttes helligdage. Datoer og tider kan ændres, afhængig af vejrforhold

SSI Digital elevkitUndervisningsmaterialer:

Du får som ejendom adgang til en standard undervisnings kit som består af:

  • Digital manual
  • Video Streaming
  • Interaktive quiz
  • Personlige noter og bogmærker

Du kan mod et tillæg vælge en Diver Diamond elevkit, eneste forskel er at et Diver Diamond kit kan benyttes både online og offline. Standard kit kræver internetadgang.

Kvalifikationer efter kurset:

Du vil efter kurset være i stand til at tage vare på dig selv, samt yde assistance til din makker. Den anbefalede maksimale dybde du bør dykke til, er tilsvarende de forhold du har haft under kurset. Er Deep Diving en del af kurset, er den max. anbefalede  dybde 30 meter.

Pris:

I prisen er inkluderet et digitalt online undervisningskit, elektronisk dykkercertifikat og et diplom.

Prisen der er annonceret her på siden er baseret på de omtalte dyk. Kontakt Alpha Diving, for at høre hvordan dit kursus kan tilrettelægges.

Tilmelding og betaling:

Din plads på kurset er ikke reserveret før vi har registreret din betaling og du har modtaget en kursus bekræftelse. Se endvidere siden " Betalingsbetingelser". I kursusprisen er ikke inkluderet billeder til certifikat eller lægeerklæring, hvis det er påkrævet.

Transport:

Persontransport er ikke inkluderet i kursus prisen.

Kursusdatoer:

Se kursus kalender, eller kontakt os for ekstra kurser.

Advanced Adventurer programmet blev skabt, for at du kan prøve 5 dyk fra en række specialkurser, før du beslutter dig til gennemføre et eller flere komplette special kurser. Læs mere...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse