Rash Gaurds

Når det kommer til beskyttelse mod elementerne, er der intet som er i stand til at beskytte som Rash Guard fra Scubapro. Er du iklædt en Rash Guard, er du beskyttet mod solens stærke UV stråler når du slapper af på stranden eller snorkler ved havets overflade. Under vandet vil en Rash Guard beskytte dig mod svie fra brandmænd og alger og dykker dyu med en våddragt, kan du øge din komfort temperatur væsentligt, ved at have en Rash Guard under din våddragt. Rash Guard fra Scubapro leveres i mange iøjnefaldende  stilarter og farver. Hver eneste Rash Guard fra Scubapro har et unikt design som vil få dig til at se godt ud, og du vil føle dig godt tilpas når du er ved eller i havet.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Rash Guard Circle SS 

Rash Guard Circle SS fra Scubapro er en smart Lycra T-Shirt i "high quality" lavet i UV bestadige materialer. Rash Guard Circle SS er designet til at have på under en dragt for at give mere varme, eller den kan benyttes som ...

 T-Flex Rash Guard 

T-Flex Rash Guard fra Scubapro er en t-shirt i Lycra designet til at have på under en dragt for at give mere varme, eller til beskyttelse mod solen under en snorkeltur.

 T-Flex, Mand 

T-Flex fra Scubapro er en smart Lycra T-Shirt i "high quality" lavet i UV bestadige materialer. T-shirten er designet til at have på under en dragt for at give mere varme, eller den kan benyttes som beskyttelse mod sol skoldning under en snorke...

 Wizard Rash Guard til drenge 

På land giver Wizard Rash Guard yderst effektiv beskyttelse mod solens stråler (UPF 80) og giver en bedre beskyttelse mod vind end en konventionel T-shirt.

Side: