Everflex 3/2mm Overall
 •  2.095,00 DKK
Lagerstatus: Ikke på lager
Forventet leveringstid for denne varer: Lager
Tilvalg:
Scubapro str.:
Vælg antal:   

  
Oprettet onsdag 30 juli, 2014.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Everflex 3/2 våddragt fra Scubapro

Den nye Everflex 3/2 våddragt fra Scubapro er en del af den nye Everflex serie som er en avanceret og ekstra komfortabel våddragt i et stilfuldt design. Everflex serien har en endnu bedre pasform og uhindret bevægelsesfrihed. Mange af Everflex seriens egenskaber og funktoner er gennemgående for hele serien, bl.a. det præformede design, der er tilpasset den menneskelige anatomi. En Everflex våddragt sidder naturligt til din krop og har en uovertruffen komfort, stræk og fleksibilitet.

Scubapro har også tilføjet en Heliospan foring i våddragten på alle Streamer (overall) for at give en ekstra beskyttelse og isolering. Everflex dragten passer til de fleste mennesker og tilhører du den gruppe af dykkere som altid skal kæmpe med at få en våddragt på, ja så er Everflex en dragt for dig.

 • 100% Everflex neopren materialer
  Der er anvendt neoprene paneler I forskellige tykkelser til at frembringe en bedre fleksibilitet og isolering.
 • Absorberende Heliospan materialer
  Indvendigt er våddragten på ryg og bryst forsynet med Heliospan paneler. Heliospan er et blødt materiale som er behagelig for huden og som samtidig opsuger og holder på vandet. Det giver ekstra isolering og varme.
 • Udvendige dobbelte syninger
  Udvendigt er dragten syet med dobbelt blinde søm og indvendigt med enkelt syet blinde søm hvilket betyder at dragten er næsten vandtæt og giver en ekstra holdbarhed og komfort.
 • Glideskin tætning
  Everflex våddragten er ved håndled, ankler og hals forsynet med Glideskin tætning som minimerer vandgennemstrømningen i dragten.
 • ”Smooth-cut” halsudskæring
  Forbedret styrke.
 • Formstøbt lynlås integreret i rygpolstringen
  Reducere vandindtrængningen og beskytter huden mod lynlåsen.
 • Nylon gjord
  Sikre en nem åbning og lukning af lynlåsen på ryggen.
 • Integreret Tatex knæ og skulder beskyttelse
  En kendt teknologi som Scubapro har mestret gennem mange år. Taxex beskyttelse forbedre slidstyrken ved knæ og skulder områderne.
 • Lynlås af metal
  Den store lynlås i ryggen af våddragten er en robust lynlås af metal og let at betjene.
 • Forskellige tykkelser
  Everflex våddragten leveres i 7/5, 5/4 og 3/2 mm tykkelser.
 • Størrelser
  Benyt dette link for at se måltabellen

X-FOAM TEKNOLOGI

En Everflex våddragt er produceret af X-foam neoprene, som er en eksklusiv Scubapro formel. X-foam anvendes nu i alle Scubapro’s våddragter, og er den eneste formel der opfylder de strenge PAH testkrav. P.A.H. (Polycykliske Aromatic Hydrocarbons)findes i mange ting, bl.a. oliebasererede produkter. Sammen med Scubapro er vi stolte over at kunne præsentere et så unik og banebrydende neopren produkt, som er med til at beskytte dykkeren og vores havmiljø.

Den nye Everflex 3/2 våddragt fra Scubapro er en del af den nye Everflex serie som er en avanceret og ekstra komfortabel våddragt i et stilfuldt design. Anvendelse af Heliospan og X-foam teknologi kør denne dragt helt unik - Prøv den!

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse