Vis: 

Hælremsfinner fra Scubapro og Poseidon - dykkerindustriens førende leverandører.

Når man skal vælge hælremsfinner til scuba dykning, er det vigtigt at vælge en finne der giver maksimal fremdrift med minimal belastning af ben muskulaturen. Hælremsfinner kan leveres som klassiske "blad-finner" eller som innovative splitfinner. Scubapro har siden 60’erne mestret den hydrodynamiske effektivitet med de legendariske Jet finner, der den dag i dag stadig er de bedste sælgende hælremsfinner på markedet. Med avanceret og patenteret teknologier har dykkerindustriens førende leverandører skabt et ny design af finner – Splitfinner. Fordelene ved splitfinner er, at de giver mere fremdrift med mindre belastning og dermed reduceres risikoen for krampe i lægmusklerne.

Der skulle gå næsten 40 år, før den klassiske Jet finne blev videre udviklet. I dag kan den leveres i et splitfinne design og markedsføres under navnet Twin Jet – Og stadig en ægte gummi finne.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Jet Fins i Camo farver 

Jet Fins fra Scubapro har en lang historie bag sig som handler om præstation. Scubapro's gummi finner har sat standarden for styrke og holdbarhed siden 1965. Leveres med orginale Spring Sprap.

 Twin Jet finner 

Twin Jet finner fra Scubapro. En hel del mere kraftoverførsel med en hel del mindre anstrengelse og slæb: Check selv pukkelhvalen, det er "twin jet" halen der flytter megatons!

 Jet Fins - Med Orginale Spring Strap 

Jet Fins fra Scubapro har en lang historie bag sig som handler om præstation. Scubapro's gummi finner har sat standarden for styrke og holdbarhed siden 1965. Leveres med orginale Spring Sprap.

 Jet Finner - Med gummi rem 

De orginale Jet finner har siden 1965 en lang historie om præstation bag sig. Fra 2013 leveres de kun med orginale gummi hælremme.

 Twin Jet Max med Spring Straps 

Omfattende test har vist at splitfinner er 30% mere effektive end almindelige finner og reducere risikoen for at få muskelkrampe og udmattelse. Læs mere..

 Seawing Nova - Gorilla 

Efterfølgeren til den berømte Scubapro Gorilla finne fra 80'erne er den nye version af den prisbelønnede Seawing Nova, som er blevet finjusteret, for at øge stivheden. Læs mere..

 Seawing Nova 

Den nye finne, Seawing Nova fra Scubapro kombinere kraft, acceleration og manøvredygtighed med split finnens ubesværede effektivitet og komfort. Læs mere..

 Jet Sport finner 

Jet Sport Fin fra Scubapro giver dig alt, hvad du kan ønske fra en fantastisk hælremsfinne. Den er let, kan  justeres og er komfortabel. Læs mere...

 Wake finner 

Scubapro's finne Wake, er en højtydende finne med en framragende fremdrift.

 Aquabionic finner 

Inspireret at det maritime liv, har Beuchat udviklet Aquabionic finner, som er de mest komfortable og kraftfulde finner der til dato er udviklet.

 Trident Finner 

Poseidons Trident finner er en kort gummi finne der er meget populær blandt vrag- og tekniske dykkere. Ideel til dem, der også foretrækker en stiv gummi fin. Læs mere...

 Predator Jet Fins 

Designet af denne finne har overlevet sig selv og er i dag en af de mest populære finner blandt dykker overalt i verden.

 Go Fins - Travel Friendly 

Som navnet antyder, er Scubapro's nye Go-finner designet til rejser.  Go er en letvægts finne som er behagelig at have på, den er holdbar og en hurtig og adræt performer. Go er den ideele finne til dykkere, snorklere og sv&osla...

 Go Sport 

Lige siden introduktionen af de oprindelige Go finner, der blev udviklet til bare fødder, har Go finnerne været et kæmpe hit blandt ferie- og rejsedykkere. Skandinaviske dykker, som dykker i koldt vand, skal forcere klipper eller ...

 Dolphin - Kids 

Dolphin Kids er fantastiske finner til børn. Finnerne kan benyttes med eller uden neopren støvler. Fodlommerne er så bløde og støttende, at de nemt kan bruges til bare fødder.

 Snorkel Plus - Kids 

Fantastisk til børn med eller uden neopren støvler. Finnen er designet til at passe den nøgne fod og er forsynet med en polstret hælrem.

Side: