Go Fins - Travel Friendly
 •  475,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Tilvalg:
Farve:
Størrelse:
Vælg antal:   

  
Oprettet søndag 26 maj, 2019.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Go Fins - Travel Friendly

Go Travling - Go Diving - Go Snorkling - Med de nye Go finner

Disse finner er designet til vand elskende personer som rejser rundt i hele verden

Som navnet antyder, er Scubapro's nye Go-finner designet til rejser.  Go er en letvægts finne som er behagelig at have på, den er holdbar og en hurtig og adræt performer. Go er den ideele finne til dykkere, snorklere og svømmere som nyder globe trekking.

Letvægt:
Når det kommer til Premium rejsefinner, er der ingen andre finner som kan sammenlignes med Go finnerne. Høj kvalitet med lav vægt. Som eksempel vejer et par M-L finner kun 1,2 Kg inkl Bungee bånd.

Super Komfortable:
Go finnerne er til bare fødder og designet kombinere fordelene ved en hælremsfinne med komfort og friheden fra en helfodsfinne. Den udskiftlige selvjusterende bungee hælrem giver en alsidig pasform. En dykker kan passe flere størrelser. Bungee remmen eller på dansk elastik remmen går det nemt at tage finnerne af og på, og giver et behagelig anlæg mod den nøgne fod. Go finnerne kan også benyttes med neopren strømper, det giver brugeren lidt ekstra beskyttelse af fødderne og en endnu bedre isolation.

Ultra holdbar:
Go finnerne er ekstrem behagelig og er næsten uforgængelige. Med den stærke 100 procent Monprene®-konstruktion undgår man problemerne med de-laminering, brudte finneblade og revnede fodlommer, somman kender fra almindelige termoplastiske finner. Go finner er langtidsholdbar selv i forbindelse med intensiv anvendelse.

High Performance:
Go finnerne udmærker sig ikke kun i styrke, komfort og bekvemmelighed, der hvor Go finnerne "brænder" helt igennem er i kraftoverføringen når finnerne beværes op og ned i vandet. Go finnerne har en 25 graders pre-vinklet finneblad med et centralt kraftpanel, der giver en langsgående stivhed og samtidig skaber en kanal effekt. Alt i alt en konstruktion som giver maksimal styrke, kraft og hastighed med et minimalt forbrug af kræfter.

Rejse venlig:
At ting er letvægt, er altid et plus når man rejser, men det er en ekstra bonus når det også er kompakt. Go finnnerne er designet til at passe ned i kufferter og tasker som opfylder IATA bagage regler.

Teknisk information:
 • Letvægts design
  Et par Go finner størrelse M-L vejer kun 1,2 Kg med bungge bånd.
 • Selvjusterende hælrem
  Gør det let at tage finnerne af og på. Alsidig pasform.
 • 100 procent Monprene®-konstruktion
  Undgår problemer med laminering knækker, ødelagt finneblade og fodlommer.
 • 25 graders pre-vinklet finneblade
  En konstruktion som giver komfort, styrke og hastighed med et minimalt forbrug af kræfter.
 • IATA carry-on compliant luggage
  Designet til at passe ned i kufferter og tasker som opfylder IATA bagage regler.
 • Størrelser
  Leveres i forskellige størrelser.
  • Hvid
   2XS / XS-S /M-L (2XS er ikke lagervarer. Leveringstid: Ca. 6 dage)
  • Sort:
   2XS / XS-S / M-L / XL / 2XL
 • Farver
  Hvid og Sort.

Som navnet antyder, er Scubapro's nye Go-finner designet til rejser.  Go er en letvægts finne som er behagelig at have på, den er holdbar og en hurtig og adræt performer. Go er den ideele finne til dykkere, snorklere og svømmere som nyder globe trekking.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse