Vis: 

Helfodsfinner

Alpha Diving har et stort udvalg af helfodsfinner, fra dykkerindustriens førende leverandører. Helfodsfinner anvendes primært til snorkling og dykning i tempereret vand. Helfodsfinner findes som en klassisk "blad-finne" eller som en innovativ splitfinne. En åbenlys fordel ved de moderne splitfinner er, at de giver mere fremdrift med mindre belastning og dermed reduceres risikoen for krampe i lægmusklerne.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 S2 Eco Stereo - Carbon 

Carbon S2 Eco Stereo har et finne blad der er produceret af kulstof- og glasfiber. Den giver en maksimal effekt og har en stivhed som foretrækkes af mange fridykkere. Læs mere...

 Mundial One-50 

Mundial One-50 finner har stabilisatorer integreret fra fodlommen til enden af finnebladet. Kombinationen af stabilisatorer og finnernes fiskehale design styre vandstrømmen hen over finnebladet og gør det let at opnå effektive fin...

 Jet Sport FF 

Scubapro introducere nu en helfodsfinne af den populære og kraftfulde Jet Sport hælremsfinne. Helfods er let og velegnet til dykning og snorkling i tempereret vand og har bevaret hælremsfinnen kraft.

 Dolphin - Kids 

Dolphin Kids er fantastiske finner til børn. Finnerne kan benyttes med eller uden neopren støvler. Fodlommerne er så bløde og støttende, at de nemt kan bruges til bare fødder.

 Fluida 

En perfekt finne, til den seriøse snorkler, endda til en fornuftig pris. Læs mere...

 Fluida 2 Helfodsfinner 

En perfekt strømlinet helfodsfinne som egner sig til snorkling. Passer til Pantai snorkelsættet. Læs mere...

 SF2 helfods finner 

SF2 helfods finner er perfekte helfod finner med vandkanaler og bløde blade og så endda til fornuftige priser.

Side: