Vis: 

Hælremsfinner

Alpha Diving har et stort udvalg af hælremsfinner, fra dykkerindustriens absolut førende leverandører. Hælremsfinner anvendes primært til snorkling i koldt vand og til scuba dykning. Hælremsfinner kan leveres som klassiske "blad-finner" eller som innovative splitfinner. Scubapro har siden 60’erne mestret den hydrodynamiske effektivitet med de legendariske Jet finner, der den dag i dag stadig er de bedste sælgende hælremsfinner på markedet. Med avanceret og patenteret teknologier har dykkerindustriens førende leverandører skabt et ny design af finner – Splitfinner. Fordelene ved splitfinner er, at de giver mere fremdrift med mindre belastning og dermed reduceres risikoen for krampe i lægmusklerne.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Jet Finner - Med gummi rem 

De orginale Jet finner har siden 1965 en lang historie om præstation bag sig. Fra 2013 leveres de kun med orginale gummi hælremme.

 Seawing Nova 

Den nye finne, Seawing Nova fra Scubapro kombinere kraft, acceleration og manøvredygtighed med split finnens ubesværede effektivitet og komfort. Læs mere..

 Jet Sport finner 

Jet Sport Fin fra Scubapro giver dig alt, hvad du kan ønske fra en fantastisk hælremsfinne. Den er let, kan  justeres og er komfortabel. Læs mere...

 Predator Jet Fins 

Designet af denne finne har overlevet sig selv og er i dag en af de mest populære finner blandt dykker overalt i verden.

 Dolphin - Kids 

Dolphin Kids er fantastiske finner til børn. Finnerne kan benyttes med eller uden neopren støvler. Fodlommerne er så bløde og støttende, at de nemt kan bruges til bare fødder.

Side: