Vis: 

Et MagiCam action kamera er en perfekt til dem der ønsker at forevige deres eventyr på en video. De små lette og robuste MagiCam kameraer fra AEE kan indfange spændende, levende og medrivende indtryk både over og under vandet. Et MagiCam action kamera fra AEE kan monteres over alt: På en hjelm, på en cykel, ski, snowboard, på en harpun, dykkermaske eller på hovedet, så hænder er frie og du kan koncentrere dig om det væsentlige – Oplevelser!

Med et MagiCam action kamera kan du lave video optagelser under de mest ekstreme forhold. Med en vægt på 50 til 150 gram kan kameraet altid medbringes og uden besvær monteres på dit udstyr. De robuste huse, som leveres med et MagiCam action kamera, sikre kameraet mod vibrationer og er vandtætte til dybder mellem 60 og 100 meter, så AEE MagiCam action kameraer kan medbringes på en hver dykker tur eller dykkerferie.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 BECAM 4K Ultra HD 

Et ekstraordinært kamera i klassen "Bedste Action Kamera" til dykkere
Alt hvad du behøver for at fange og dele dine mest spændende øjeblikke. Med det helt nye Action kamera BECAM kan du skyde i 4K 25 fps overalt, blot v...

 SportDiver undervandshus til Smart Phones 

Oplev et uforglemmeligt undervandseventyr med dit iPhone- og SeaLife SportDiver undervandshus. Ergonomisk design og intuitive betjeningsknapper gør det let at bruge og giver fantastiske resultater. Fungerer med iPhone® 7 og nyere.

 ReefMaster RM-4K 

Med ReefMaster RM-4K vi du opleve en uovertruffen brugervenlighed der understøttes af en 14 megapixel Panasonic® CMOS-billedsensor der levere ultra skape still billeder og 4K video. Det kompakte design sikre at du kan tage ReefMaster...

Side: