Vis: 

I denne kategori har vi valgt at samle alt tilbehør til undervandsfotografering og video optagelser. Her kan du bl.a. finde vidvinkel linser, deffuser, oplader, o-ringe, kamera arme til undervandskameraer.
View:
Produkter / side
Sorter efter
 1/2″ Loc-Line Arm 

Thirteen segments of flexible Loc-Line for use with video and photo housings. Compatible with both GoBe and Sola Locline mounts. Light mounts not included.

 Acion Tray -  Go Pro 

En prisbillig og kompakt løsning, klar til rejsen. Kan anvendes til GoPro™ kameraer og andre mindre "Action" kameraer sammen med Light & Motion SOLA™ lygter.
 

 Mini Tripod 

Få knivskarpe billeder og stabile video optagelser med  et  stativ. Du kan let montere dit foto- eller videokamera til dette letvægts stativ. Er  udstyret med en 1/4 "gevindkobling.

 O-ring sæt til SportDiver 

O-ringsæt til Sealife SportDiver undervandshus.

 Patroner med tørremiddel 

Passer perfekt til SeaLife undervandskamera og undervandshuse til SmartPhones. Kan også benyttes til  andre mærker af undervandshuse.

 Skærmbeskyttelse til SportDiver 

Screen Shield er en vandtæt skærmbeskyttelse til kompakte kameraer og undervandshuse med en diagonal skærmstørrelse på 6,8 ″ / 173 mm eller mindre. Den beskyttende nano-belægning afviser vand, holder sk&aeli...

 Sola Ball Mount 

Sikker montering af ultra kompakte Sola lygter til et kamerahus, der bruger kugle- og klemmeformede arme.

 Sola Loc-Line Mount 

 Sportdiver farve filter 

Aftageligt undervands farvekorrektionsfilter til SportDiver, der genskaber naturlige undervandsfarver. Det røde farvefilter er designet til blåt vand og er mest effektivt i dybder på 3m til 18m, når der ikke bruges et ekstern...

 Compact Camera Tray 

En fleksibel løsning til montering af kamera hus og lys. Dit kamerahus skal blot være forsynet med en 1/4" gevindbøsning for at det kan monteres på universalbeslaget. læs mere...

 Dual Tray 

For at få de bedste undervandsbilleder er det nødvendigt at bruge et godt lyssystem. Benyt Flex-Connect Dual Tray til at montering af håndtag, arme video lamper eller blitz til dit undervands kamera.

 Flex Connect Arm 

Med et enkelt "klik", kan du ændre dit kamera's muligheder. Den fleksible arm tillader dig at lave kreative lys indstillinger og reducere backscatter ved at placere blitz og lys længere væk fra kameraet.

 Flex-Connect 1” Ball Clamp 

Kraftig Flex-Connect 1" kugleklemme kan forbinde to arme sammen med kugler med en diameter på 1 tomme. Pladerne er fjederbelastede for nem montering og adskillelse. Monteringen sikres med en hård anodiseret aluminium vingemøtrik, m...

 Flex-Connect Adapter til GoPro® kameraer 

Med en Flex-Connect Dual Tray er det let at montere to undervandslygter eller bliz til dit undervandskamera. Få det maksimale ud af dine billeder. Fordoble lystyrken, reducere skygger og backscatter og få en bedre stabilitet.

 Flex-Connect Grip 

Med Flex-Connect Grip får du et godt greb i dit kamera system og det er let at håndtere videolys og blitz. Det gummiarmede håndtag "klikkes" direkte ind i enhver Flex-Connect bakke og accepterer alle Flex-Connect tilbehør og ...

 Micro Tray 

Montere en blitz eller videolygte og tilføj stabilitet til dit ultra kompakte undervandskamera. Du kan hurtigt og nemt tilføje håndtag, lys, blitz og Flex arme til en Micro Tray, med blot et "klik" og fjerne dem igen ved at trykke...

 Sea Dragon Ball Joint Adapter 

Den nye Flex-Connect kugleled adapter forbinder Sea Dragon lygter og Flex-Connect tilbehør til ethvert undervandskamera ved hjælp af 1 "/ 25mm kugleled monterings system.

 1/4-20 Adapter til GoPro® kamera 

Med GoPro® adapteren kan du montere GoPro® undervandskamera til et standard 1/4-20 tripod beslag. Let og hurtig montering.

 Arm Conversion Kit 

Opgrader din undervands blits og undervands lygte til flex-connect systemet. Brug Flex-Connect Arm Conversion kit at montere en Digital Pro Flash (SL961) eller Foto / Video lampe (SL980) til din Flex-Connect-Tray.

 Cold Shoe Mount 

Brug Flex-Connect Cold Shoe Mount til at montere en undervandslygte eller blitz direkte på  dit undervands kamera eller undervandshus og få en ultrakompakt montage løsning.

Side: