Galileo Luna med transmitter og dansk software
 •  5.599,00 DKK
 • Tilbuds pris:
  4.385,00 DKK
 • (Du sparer 1.214,00 DKK)
Lagerstatus: Få styk på lager
Tilvalg:
Version:
Vælg antal:   

  
Oprettet fredag 15 maj, 2009.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Galileo Luna med transmitter - En luft integreret dykkercomputer fra Scubapro

Med nyeste software. Ver. 2.1 (December 2016)

Scubapro udvider nu Galileo familien med Galileo Luna
Hvilken slags dykkercomputer vil du udvikle, hvis du ikke havde nogen begrænsning?
Det var den udfordring som Scubapro’s udviklingsafdeling fik og resultatet blev introduceret i foråret 2007 - Galileo SOL.

Efterfølgende har Scubapro introduceret Galileo Luna, som også er en luft integreret dykkercomputer på lige fod med Galileo SOL. Galileo Luna er til den krævende dykker som vil fremtidssikre sin dykkercomputer og samtidig kun betale for funktioner som har øjeblikkelig værdi. Udvikler interessen sig f.eks. for dybere dykning, hvor det kan blive nødvendig at medbringe flere forskellige gasser (flasker) kan siden Galileo Luna opgraderes. 

En af de mange innovative nyheder er Galileo’s pulsmåler, der er udviklet i samarbejde med Polar (Markedsleder i udstyr til overvågning af hjerterytme). En teknologi der aldrig tidligere har været  implementeret i en dykkercomputer. Ikke nok med at teknologien overvåger og gemmer informationer om din hjerterytme, men den beregner også intensiteten af den fysiske  anstrengelse i dekompressionsberegningerne.  

Galileo Luna's andre epokegørende egenskaber inkluderer:

 • Navigationssystem med digital kompas
  Galileo indeholder et fuldstændigt ”tilt-frit” digital kompas med kurs indstilling og hukommelses egenskaber til præcis navigation.
  Galileo’s sofistikeret teknologi sikre at kompasset fungerer korrekt uanset position på armen og kommer du ud af kurs vil grafikken på skærmen leder dig tilbage på ret kurs.
 • Ekstra stor grafisk skærm, med 3 forskellige skærm opsætninger.
  Galileo kan hurtigt og let til indstilles til 3 forskellige og individuelle skærmopsætninger der kan benyttes afhængig af dykkermiljø. Se billeder og diagrammer under dykket.
  Nyd detaljer som du aldrig før har set på en dykker computer. Grafiske diagrammer viser din dykke profil på ethvert tidspunkt, herunder en komplet tabel med informationer om deco stop og dybde.
 • Slangeløs gas integration
  Galileo bruger en transmitter som monteret i højtryksporten på førstetrinnet. Transmitteren overfører tanktryk via en kodet støjsikker radio forbindelse til dykkercomputeren, der er placeret på dykkerens håndled. Tankdata benyttes til at beregne ægte resterede bundtid og kalkulerer effekten af de fysiske præstationer der er bestemmende for nitrogen ophobningen i vævene. (Uafhængig eller kombineret med puls måling).
 • Flere gasblandinger (Tilbehør)
  Scubapro’s ZH-L8 ADT MB PMG algoritme gør det muligt at bruge op til 3 forskellige nitrox blandinger (21-100%) under dykket.
  Galileo Luna beregner opstigningsprofil for alle mulige kombinationer af de forprogrammerede gas blandinger. Resultatet af de forskellige dekompressions beregninger kan vises i et decideret deko opsummerings skærm billede. Algoritmen indeholder også Scubapro dokumenterede mikroboble undertrykkelse, en teknologi med 6 indstillelig niveauer.
 • Dansk tekst i computere leveret eksklusivt fra Alpha Diving
  Klar tekst, med flersproget alarmer.
  Alle advarsel- og alarmsignaler vises i klar tekst på det store grafiske display. Et eksempel; En dykkers opstignings hastighed er for hurtig. I Galileo display vil følgende tekst vises: ” Opstigning for hurtig”.
  Galileo indeholder 6 forvalgte sprog. (GB, D, Es, FR, It, NL) Køb den ved Alpha Diving og vi downloader dansk sprog i computeren. Yderligere sprog kan downloades.
 • Bruger venlighed
  Multi funktions sprog påvirker hele computerens opsætning og funktionalitet. Danske menuer og logbogs funktioner. Galileo er lige så let at anvende som mobiltelefoner.
 • Grafisk display
  Galileo Luna kan også vise en bar graf, der repræsentere vævs belastning og oxygen forgiftnings niveau. De grafiske muligheder er mange, f.eks. kan dykkerprofilen vises under dykket og hvis dekompression eller sikkerhedsstop baseret på mikroboble niveau (MB) blive nødvendig vil Galileo vise dybde og tiden i profilen.
 • Personificering
  Dykkeren kan indtaste personlige informationer i Galileo Luna. F.eks. Navn, certifikat nummer, informationer der er vigtig i forbindelse med ulykke, medicinske informationer (F.eks. allergi). Alt vises ved et tryk på en knap!
 • Pulsmåler (Tilbehør)
  Eksklusiv POLAR hjerte overvågnings system. Pulsen overføres trådløst til computeren og indgår i beregningen af din personlig dykkertabel.
 • Opdatering af Galileo Luna
  En eksklusiv Scubapro præstation; Mulighed for at opdatere Galileo Luna's software via infrarød interface. Det vil være muligt at downloade opgraderings pakker via internettet. Med denne teknologi har du let adgang til nye egenskaber og nye sprog. SmartTRAK kan også benyttes til at skræddersy Galileo’s indstillinger og vise dykkerrelaterede informationer. Galileo’s hukommelse kan indeholde mere end 100 timers dykkerprofilog 100 bitmap billeder. F.eks. behøver dykkerinstruktører ikke mere at medbringe Q-card! De kan vises i displayet. Eller medbring billeder af det  vrag som du skal dykke på så du bedre kan orientere dig.
 • Leveres med software version 2.1
  Frigivet December 2016.
 • Dansk tekst, exklusivt fra Alpha Diving
  Computeren leveres med dansk tekst.
  (16.12.2016: Scubapro har netop opdateret deres Galileo til version 2.1. Alpha Diving kan allerede nu tilbyde dansk software til denne version.
 • Oliefyldt elektronik kammer.
  Takket være det olie fyldte elektronik kammer, kan Galileo benyttes til en maksimum dybde på 330 meter (Jf. per EN13319), mens batteri kammeret som er luftfyldt let kan åbnes af brugeren hvis det bliver nødvendigt at skifte batteri.
 • PDIS (Profile-Dependent Intermediate Stop)
  En unique algororitme til både sport-, vidergående og tekniske dykkere.
  PDIS funktionen læser din dykkeprofil og beregner et "mellem" stop som en funktion af nitrogen ophobning.
  Download nyeste firm-wire, benyt dette link.
 • EN Certification
  Godkendt til 330m
 • Bestil den nu!
  Køb den med dansk tekst. Køb den nu!

Bonuspakke:
Bestil infrarød port til din pc sammen med den Galileo Luna dykkercomputer.
Er du den lykkelige ejer af en Smart computer og gerne vil have en elektronisk logbog, ændre opsætning i dykkercomputeren eller vil analysere dine dyk skal din pc have en infrarød "port" modtager indbygget. Mangler du den, kan du bestille den her sammen med din Galileo Luna.

Galileo Luna, er en luft integreret dykkercomputer på lige fod med Galileo SOL. Galileo Luna er til den kræsne dykker som vil fremtidssikker sin dykkercomputer og samtidig kun betale for de funktioner som har øjeblikkelig værdi. Læs mere...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse