Galileo Sol - komplet, med dansk software
 •  7.195,00 DKK
 • Tilbuds pris:
  5.595,00 DKK
 • (Du sparer 1.600,00 DKK)
Lagerstatus: Få styk på lager
Tilvalg:
Version:
Vælg antal:   

  
Oprettet tirsdag 09 januar, 2007.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Galileo Sol dykkercomputer fra Scubapro - Komplet

Med transmitter, pulsmåler og nyeste software Ver. 2.1

Til dykkere der ønsker det bedste
Galileo Sol er fyldt med datakraft, navigation og personlige indstillinger, som du ikke finder andre steder. Du får ikke en dykkercomputer som er bedre end denne!

En af de mange innovative nyheder er Galileo Sol's pulsmåler, der er udviklet i samarbejde med Polar (Markedsleder i udstyr til overvågning af hjerterytme). En teknologi der aldrig tidligere har været  implementeret i en dykkercomputer. Ikke nok med at teknologien overvåger og gemmer informationer om din hjerterytme, men den beregner også intensiteten af den fysiske  anstrengelse i dekompressionsberegningerne. 

Galileo Sol's andre epokegørende egenskaber inkluderer:

 • Navigationssystem med digital kompas
  Galileo Sol indeholder et fuldstændigt ”tilt-frit” digital kompas med kurs indstilling og hukommelses egenskaber til præcis navigation.
  Galileo Sol's sofistikeret teknologi sikre at kompasset fungerer korrekt uanset position på armen og kommer du ud af kurs vil grafikken på skærmen leder dig tilbage på ret kurs.
 • Ekstra stor grafisk skærm, med 3 forskellige skærm opsætninger.
  Galileo Sol kan hurtigt og let til indstilles til 3 forskellige og individuelle skærmopsætninger der kan benyttes afhængig af dykkermiljø.
 • Micro bobler
  Du kan indstille niveauet for konservatisme i i algoritmen så computerenes indstillinger matcher din erfaring, alder og fysisk.
 • Slangeløs gas integration
  Galileo Sol bruger en radio sender monteret på regulatorens førstetrin. Senderen overfører tanktryk via en kodet støjsikker radio forbindelse til Galileo Sol, der er placeret på dykkerens håndled. Tankdata benyttes til at beregne ægte resterede bundtid og kalkulere effekten af de fysiske præstationer der er bestemmende for nitrogen ophobningen i vævene. (Uafhængig eller kombineret med puls måling).
 • Galileo Sol kan håndtere flere gasblandinger
  Scubapro’s ZH-L8 ADT MB PMG algoritme gør det muligt at bruge  op til 4 forskellige gas blandinger (21-100%) under dykket.
  Galileo Sol beregner opstigningsprofil for alle mulige kombinationer af de forprogrammerede gas blandinger. Resultatet af de forskellige dekompressions beregninger kan vises i et decideret deko opsummerings skærm billede. Algoritmen indeholder også Scubapro dokumenterede mikroboble undertrykkelse, en teknologi med 6 indstillelig niveauer.
 • Dansk tekst fra Alpha Diving
  Galileo Sol leveres med klar tekst, med flersproget alarmer.
  Alle advarsel- og alarmsignaler vises i klar tekst på det store grafiske display. Et eksempel; En dykkers opstignings hastighed er for hurtig. I Galileo display vil følgende tekst vises: ” Opstigning for hurtig”. Galileo Sol indeholder 6 forvalgte sprog. (GB, D, Es, FR, It, NL) Køb din dykkercomputer ved Alpha Diving og vi installerer dansk sprog i computeren. Yderligere sprog kan downloades.
 • Bruger venlighed
  Multi funktions sprog påvirker hele computerens opsætning og funktionalitet. Danske menuer og logbogs funktioner. Galileo Sol er lige så let at anvende som en mobiltelefon.
 • Grafisk display
  Galileo Sol kan også vise en bar graf, der repræsentere vævs belastning og oxygen forgiftnings niveau. De grafiske muligheder er mange, f.eks. kan dykkerprofilen vises under dykket og hvis dekompression eller sikkerhedsstop baseret på mikroboble niveau (MB) blive nødvendig vil Galileo Sol vise dybde og tiden i profilen.
 • Personificering
  Dykkeren kan indtaste personlige informationer i Galileo Sol. F.eks. navn, certifikat nummer, informationer der er vigtig i forbindelse med ulykke, medicinske informationer (F.eks. allergi). Alt vises ved et tryk på en knap!
 • Opdatering af Galileo Sol
  En eksklusiv Scubapro præstation; Mulighed for at opdatere Galileo Sol's software via infrarød interface. Det vil være muligt at downloade opgraderings pakker via internettet. Med denne teknologi har du let adgang til nye egenskaber og nye sprog. SmartTRAK kan også benyttes til at skræddersy Galileo Sol's indstillinger og vise dykkerrelaterede informationer. Galileo Sol's hukommelse kan indeholde mere end 100 timers dykkerprofil og 100 bitmap billeder. F.eks. behøver dykkerinstruktører ikke mere at medbringe Q-card! De kan vises i displayet. Eller medbring billeder af det  vrag som du skal dykke på så du bedre kan orientere dig.
 • Oliefyldt elektronik kammer.
  Takket være de olie fyldte elektronik kammer, kan Galileo Sol benyttes til en maksimum dybde på 330 meter (Jf. per EN13319).mens batteri kammeret som er luftfyldt let kan åbnes af brugeren hvis det bliver nødvendigt at skifte batteri.
 • PDIS (Profile-Dependent Intermediate Stop)
  Galileo Sol indeholder en unik algoritme til både sport-, videregående og tekniske dykkere.
  PDIS funktionen læser din dykkeprofil og beregner et "mellem" stop som en funktion af nitrogen ophobning.
 • Pulsmåler
  Scubapro er den eneste producent af dykkercomputere der har integreret en pulsmåler i dykkercomputeren. Galileo Sol tager højde for den fysologiske virkning, som en dykker udsættes for under et dyk.
 • Nyeste software - Ver. 2.1
  December 2016.
  Download nyeste firm-wire, benyt dette link.
 • Bestil den nu!
  Køb en Galileo Sol dykkercomputer med dansk tekst. Køb den her!
  Tilbuddet gælder kun så lang tid lager haves.


Bonuspakke:
Bestil infrarød port til din pc sammen med den Galileo SOL dykkercomputer.
Er du den lykkelige ejer af en Smart computer og gerne vil have en elektronisk logbog, ændre opsætning i dykkercomputeren eller vil analysere dine dyk skal din pc have en infrarød "port" modtager indbygget. Mangler du den, kan du bestille den her sammen med din Galileo Sol.
 

Galileo SOL med software. ver. 2.1 (December 2016) med dansk tekst. Exclusivt fra Alpha Diving, med dansk sprog. Leveres nu med gratis Trimix software.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse