Vis: 

Løse instrumenter - Capsule

I denne kategori har vi valgt at placere dykker instrumenter som kan monteres i et konsol. Klassiske instrumenter i denne kategori er kompas, manometer, dybdemåler og  bottom timer. Her finder du også speciel løsninger  som f.eks.  stage- og pony manometre.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Digital 330 instrument 

Til den nye dykker er det et ideel instrument som præsist viser de nødvendige informationer som kræves, eller til dykkere som kræver redundans i deres dykkerplanlægning er en Uwatec digital divetimer det ...

 Stage manometer 

Kompakt manometer i rustfri stål med 15cm højtryksslange. Beregnet til stage sæt.

 Tech manometer 400 Bar 

Et meget attraktiv højpoleret krom finish manometer med stor nøjagtighed og holdbarhed. Læs mere...

 FS-2 Compass Universal Capsule 

Det nyeste kompas fra Scubapro gør det let at navigere under vandet, selv for begyndere. Kompasset er tiltfri op til en 35 ° vinkel og viser stadig retningen præsis.

 FS-2 Kompas til retractor 

FS-2 kompasset giver en unik tiltfri vinkel på op til 35 grader, hvilket gør det nemmere at læse og betjene i næsten enhver position. FS-2 kompasset har en floreserende skive, siderude og er indelt i 10° graders interval....

 C1 Kompas 

U-Line C-1 er et kompas fra Uwatec som kan klipses direkte på et Uwatec konsol. Kræver ikke yderligere plads.

 Manometer til måling af flasketryk 

Med et manometer som er didikeret til måling af flasketryk, er det muligt hurtigt at kontrollere flasketrykket i en hver dykkerflaske.

 Mini Manometer til 350 Bar 

Dette manometer monteres direkte i 1. trinnets højtryksport og kan benyttes 350 Bar. Ideelt til manometer på stageflaske og flasker til dragtgas.

Side: