Vis: 

Instrument konsoller

Et konsol er en kapsling der skal beskytte dykker instrumenter og skal gøre det nemt at tjekke instrumenterne. Der findes to former for konsoller – Til montering på en højtryksslange og til montering på et håndled. Et typisk instrumentkonsol er monteret på en højtryksslange og indeholder fra et til tre instrumenter. Ideen med instrumentkonsol er, det skal give et hurtigt overblik over alle de monterede instrumenter og det skal være strømlinet. Vælg altid et instrument som kan gøres fast til en D-ring på dit dykkerudstyr.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Triple Instrument Konsol 

Triple instrument konsol med kompakt manometer, letlæselig dybdemåler og FS-1.5 kompas. Perfekt til den dykker, der værdsætter bekvemmelighed, nøjagtighed og stil.

 Cirrus manometer 

Et 300 bars manometer fra Poseidon er et lille robust manometer fremstillet i metal.Læs mere...

 Cirrus manometer - Sort 

Cirrus Pressure Gauge er et kompakt og robust manometer fra Poseidon. Manometeret har et sort display med fluorescerende tal, der nemt kan aflæses på enhver dybde eller i ethvert havmiljø.

 Kompakt Twin Konsol 

Et kompakt letvægtskonsol i robust gummi. Ideal til rejsebrug, back-up instrument og til den prisbeviste dykker.

 Kompakt manometer 

Et kompakt og brugervenlig manometer til 400 bar fra Scubapro. 

 Konsol med dybdemåler og manometer 

Et bruger venligt konsol til manometer og dybdemåler fra Scubapro. Serien af U-Line instrumenter fra Scubapro er kendetegnet ved et kompakt design.

 Manometer til Nitrox 

Et kompakt og brugervenlig manometer til 400 bar fra Beaver Sport. 

 Nitrox manometer med HP-slange 

50 mm kompakt manometer i metal inklusiv 80 cm. HP nitrox slange med grøn slangebeskyttelse. Manometer med Scubapro logo og specifik Nitrox grøn grafik. CE certificeret til 230 bar flasketryk i henhold til EN13949. Manometer leveres kun...

 Kompas FS-2 + Retractor 

Det nyeste kompas fra Scubapro gør det let at navigere under vandet, selv for begyndere. Kompasset er tiltfri op til en 35 ° vinkel og viser stadig retningen præsis. Læs mere...

Side: