Nakari Village - Marsa Alam
 •  Ring for pris
Lagerstatus: På lager
Tilvalg:
Betaling:
Forsikring - Afbestilling:
Forsikring - Årsrejseforsikring:
Vælg antal:   

  
Oprettet fredag 24 april, 2009.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Nakari Village
Dykkerferie i
særklasse

"Deep South"

Marsa Nakari Village er vores næst største dykkerdestination i den sydlige del af Rødehavet. Nakari Village ligger 291 km syd for Hurgharda Lufthavn og 78 km syd for Marsa Alam Lufthavn.
 

Køreturen fra Hurgharda lufthavn til Nakari Village tager ca. 4 time og forgår med en air konditioneret privat bus. I køretiden er indlagt pauser, hvor man bl.a. kan nyde en kop kaffe eller en kølig læsedrik. Den effektive køre tid er ca. 3½ time.

   

Spændende og udfordrende dyk

Ecolodge Nakari Village er beliggende uden for civilisationen i den sydlige del af Ægypten ud for Dolphin House. Nakari Village har 28 Charlets, 11 huts og 25 (royal) telte. Indkvarteringen er enkel, men dykningen er i elite klassen.

Nakari Village eget husrev

I bugten hvor Nakari Village ligger er der et fantastisk husrev med masser af farverige blødkoraller i utrolig god stand. Koralrevet huser et utal af forskellige farverige fisk. På blot 10 meter vand kan man"skyde" nogle af sine bedste undervands billeder - Vi har selv prøvet!

Dykning og "truck dives"

Opholdet i lejren opfylde alle dykkers behov, uanset om man er erfaren eller begynder. Der er ubegrænset dykning på husrevet.
To gange daglig arrangeres der safari "truck dives" til uberørte rev som ligger langs kystlinjen ved Marsa Alam. Dykning fra kysten er begrænset af dit certifikat og erfaringsniveau.
Flere steder er der mulighed for at dykke i huler og gennem tunneler i revet. Turene gennemføres så vores gæster ikke kommer til at dykke samme sted under opholdet.

Ekstra dykning

Der tilbydes flere forskellige båd ture fra Nakari Village. Fælles for alle ture er at de ikke er inkluderet i standard dykkerpakken og skal betales lokalt. Der arrangeres dykning til: Shaab Nakari, Habili Nakari, South Garden og Shaab Samadai (Dolpin House)


 

Masser af koraler

Elphinstone Reef

Et must for den erfarne dykker!
Fra lejren arrangeres der turer til Shagra Village 40km Nord for Nakari Village. Her afgår der hver dag speed-både mod Elphinstone Reef der kan nås på mellem 15-30 minutter. Revet har et væld af bløde koraler i alle farver. Alt maritimt liv kan opleves her, f.eks.: Manta, tun, havskildpadder, delfiner, skorpionfisk, moræner, napolionfisk og selv små nøgen snegle. Men Elphinstone er bedst kendt for den hajer - Hammerhead kan opleves fra maj til august, Ocanic White Tips fra midten af september til slutningen af december. På grund af de uforudsigelig strømme fra alle retninger skal du som minimum være certificeret AOWD og have logget 50 dyk for at deltage. Turen betales lokalt.

Dolphin House

Et besøg på Shaab Samadai (Dolphin House) er en heldags tur som starter fra Nakari Village. Stedet er tilholdssted for en gruppe delfiner der bruger det hesteskoformet rev til hvile og leg. På turen er indlagt to spændende dyk og er du heldig kan du mellem dykkende snorkle med delfiner. Vi har prøvet det!
Området har mange åbne huler, som er perfekte rammer til spændende foto optagelser. Brug fantasien og lad lysets stråler der kommer ned gennem huleloftet skabe dine bedste fotooptagelser. Alle kan deltage på turen.

Dykning på alle niveauer

Stranddykning i Nakari Village er nem - men dykning længere ude er på grund af de store dybder, den stærke strøm og de toppede bølger kun for meget erfarende dykkere.
Dolphin House

   

Indkvartering

I Ecolodge Nakari Village findes flere typer indkvartering. 

Store og pæne chalets i dobbelthuse på ca 24 m² med et stort soveværelse, elektrisk ventilator, eget bad og toilet og terrasse. Byggestilen med kupler og tykke vægge sikrer en vis kølighed.
Huts er store værelser på 12,5 m², med adgang til fælles bad og toilet – byggestilen er den samme som chalets.
Royal Tents er store Beduin telte på ca 24 m² med 2 enkelt eller en dobbelt seng, et hyggehjørne med 2 stole og et lille bord, køleskab og elektrisk ventilation. Adgang til fælles bad og toilet.
Tents er Beduin telte på ca. 12 m² med 2 enkeltsenge og elektrisk lys. Der er stikkontakter så der er mulighed for opladning af lamper og fotoudstyr. Adgang til fælles bad og toilet.


Charlets

Charlets

Charlets er bygget bedste ørken stil. Værelset er ca. 24 m² og indrettet med toilet og bad, en lille mellemgang og et stort værelse med 2 senge, natbord, garderobeskab, spejl, bagagebord og ventilator. Alternativt aircondition. På værelset er 220V stikkontakter. Senge linned skiftes regelmæssigt og værelset rengøres dagligt.

Badehåndklæder til anvendelse på stranden skal gæsterne selv medbringe.

Priser fra:

Pris/person: 7.725,-

Ved 2 personer i denne kategori.

Charlets
Indretning af Charlets

   

Huts

Huts værelser er bygget i bedste ørken stil, som charlets. Værelset der er 3,5 x 3,5 m er udstyret med 2 senge med tilhørende hovedpuder og sengetæpper. Mellem sengene findes et "natbord" med bordlampe. Der er garderobeskab, spejl og elektrisk ventilator. På værelset er 220V stikkontakter. Senge linned skiftes regelmæssigt og værelset rengøres dagligt.  Adgang til pæne og rene fælles bad og toiletfaciliteter der rengøres flere gange dagligt.

Badehåndklæder til anvendelse på stranden skal gæsterne selv medbringe.

Priser fra:

Pris/person: 7.175,-

Ved 2 personer i denne kategori.


Huts

   

Royal Tents

En kombination af eventyr og luksus er hvad du vil opleve i de “Kongelige telte”. De 24 m² store teltene er placeret tæt på havet og indrettet enten med een stor "master seng" eller 2 enkelt senge i ”dronninge størrelse”. I teltet er der 220V stikdåser til opladning af fotoudstyr m.m., elektrisk ventilation, garderobe, et hyggehjørne med et lille bord og 2 til 3 sækkestole.  Senge linned skiftes regelmæssigt og teltet rengøres dagligt.  Der er adgang til pæne og rene fælles bad og toiletfaciliteter der rengøres flere gange dagligt.

Badehåndklæder til anvendelse på stranden skal gæsterne selv medbringe.

Priser fra:

Pris/person: 7.175,-

Ved 2 personer i denne kategori.


Overnatning i "Royal" telt

 

Tents

De almindelige beduin telte (3,5 x 3,5meter) indeholder 2 senge med hovedpuder og tæpper. I teltet er der elektrisk belysning og der findes stikdåser så batterier og computer kan oplades. Senge linned skiftes regelmæssigt og teltet rengøres dagligt.Gæsterne skal selv medbringe håndklæder. Der er adgang til pæne og rene fælles bad og toiletfaciliteter der rengøres flere gange dagligt.

Priser fra:

Pris/person: 6.885,-

Ved 2 personer i denne kategori.

 

Restaurant Nakari Village

Alle dagens måltider nydes i Nakari Village flotte restaurant. Alle måltider er anrettet som "tag-selv" buffet.
Morgen buffet indeholder bl.a.: Frisklavet omelet efter eget valg, æg, frisk lavet pandekager, honning, syltetøj, nutella, cornflakes, forskelligt hvidt brød, fetaost, diverse oste, pålæg, juice, kaffe og the.
Middags og aftens buffet: Ubeskrivelige og varieret.
 

Hvad er inkluderet i rejsen?

 •  Fly  Billund / Hurgarda t/r.

 •  Transport lufthavn - Nakari Village t/r

 •  7 nætter i valgte overnatnings kategori inkl.    helpension, drikkevand, kaffe, te og sodavand.

 •  5 dages dykning med ubegrænset stranddyk  på husrev, 2 truck- dives pr. dag inkl. fyldt tank og bly.

Hvad er ikke inkluderet i rejsen?

 •  Rejse til og fra dansk lufthavn.

 •  Afbestillingsforsikring og forsikringer.

 •  Obligatorisk passagerforsikring 25,-

 •  Visum 150 kr. udstedes ved ankomst.

 •  Afgift til rejsegarantifonden 20,-

 •  Evt. brændstoftillæg

 •  Trykkammer bidrag. Betales lokalt. 7€/person

 •  Dykkerudstyr udover fyldt 12L tank og bly.

 •  Nitrox er ikke inkluderet.

 •  Drikkepenge er frivilligt, men der forventes 20 €/ person.

 •  Drikkevarer ud over kaffe, te og sodavand.

 •  Dykning ud over ovenstående beskrivelse.


Nakari's restaurant

Spændende huler
Grotte dyk

Alpha Diving er tilsluttet rejsegarantifonden, reg.nr. 1980

Nakari Village - Dykkerferie i særklasse. Uberørte, flotte rev og nogle af de bedste stranddyk du nok kommer til at opleve. Mulighed for at besøge berømte off shore rev som Elphinstone og Dolphin House.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse