Beliggenhed:
Alpha Diving, der er et SSI Instructor Trainer Center, ligger centralt placeret på Djursland kun 7 km fra Kattegat og ca. 30 km. fra Ebeltoft, Randers og Grenå og en times kørsel fra Århus. Midt i byen Vivild, finder du vores 650m² store forretning som indeholder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra de absolut førende producenter inden for dykker branchen.

E-handel:
Alpha Diving tilbyder vores kunder at handle via internettet. Vi er kendt for et stort varesortiment, et højt service niveau og ærlig information. Det har vi forsøgt at overføre til vores net-butik, men dialogen kan ikke erstattes af nettet! Uanset hvordan du vælger at handle, er vores priser identiske!! (Butikspris = E-handelspris)

Vi har det "hele"!
Nej, men vi holder hvad vi lover. Vi fører ikke alle mærker, men til gengæld har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra de absolut førende producenter inden for dykker branchen. Vores leverandører er valgt ud fra kvalitet, levetid, garanti, leveringstid og pris.

På alle relevante produkter tilbyder vi en udvidet garanti og service ordning, der stiller vores kunder langt bedre end den danske købelov.

Ud over salg og udlejning tilbyder vi også reparationer af dykkerudstyr. Alle reparationer udføres af professionelle fagfolk hos vores leverandører eller på eget værksted.

Varemærker:
Alpha Diving er officiel "Store" partner for Scubapro / UWATEC, Poseidon Rebreather Center, Waterproof Premium Dealer samt autoriseret forhandler af Aqualung, Analox, BARE, Beaver Sport, BtS, DUI, Ocean Reef, OMS,  Metalsub, Sea Life Undervandskamera, Suunto og Zeagle.

Overnatning på Djursland:
Vil du gerne opleve nogle af de mange dykkersteder omkring Djursland, er Alpha Diving et glimrende udgangspunkt. Vi kan tilbyde overnatningsmuligheder som du og dine kammerater kan benytte. Vi fylder gerne dine flasker og arrangere gerne individuelle turer fra stranden eller med vores egen RIB - båd.

Alpha Diving er det perfekte udgangspunkt for dykkeroplevelser!