Open Water Diver, Referral
  •  324 EUR
Lagerstatus: På lager
Tilvalg:
Tilbehør:
Tillæg:
Vælg antal:   

  
Oprettet søndag 01 december, 2013.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Den bedste måde at starte en ferie

Begynd med et SSI-Open Water Diver referral kursus

SSI Open Water DiverDet bedste fra to forskellige verdener!

Det optimale for mange er, at færdiggøre et dykkerkursus og modtage sit dykkercertifikat fra det lokale dykkercenter før ferien starter. Du lære at dykke i det lokale dykkermiljø, kommer til at kende de lokale dykkere og dykkerinstruktører men ikke mindst du slipper for at bruge dejlige og ”kostbare” feriedage i et dykkercenter på sin ferie destination. Men på den anden side, kan den danske vinter vejr virke afskrækkende...

Med et SSI Referral kursus får du det bedste fra to forskellige verdener. Du kan gennemføre første del af dykkerkurset i Danmark – teori og træningsøvelserne i svømmehallen og efterfølgende afslutte dykkerkurset på din ferie destination, hvor du gennemføre de afsluttende dyk i havet med et lokalt dykkercenter.

I Alpha Diving er hovedvægten af undervisning lagt på de virkelige øvelser, dem som du får brug for når du dykker. De første trænings dyk foregår i pool eller i afskærmet vand. Når du og din instruktør føler at du behersker øvelserne, er du klar til den virkelige udfordring - dykning i havet, og din referral er i hus!

Forudsætninger:
SSI Open Water Diver - Maske tømning
Du skal være minimum 10 år før du kan starte på kurset. Fra 10 - 15 år certificeres du som Junior Open Water Diver og det kræver at dine forældre skal give en skriftlig tilladelse til din deltagelse på kurset.
Du skal have et almindeligt helbred og være i god form og kan svømme 200 meter samt flyde/træde vande i 10 minutter. Se siden helbred.

Kursus indhold:

Et SSI's Open Water Diver referral kursus er opbygget så du kan lære teorien i et tempo som passer dig.

SSI Scuba School International tilbyder moderne online elevsæt som kombinere det spændende stof med interaktive spørgsmål og quiz med farverige video klip og giver dig dykkerbranchens bedste studie muligheder.
Teorien består af 5 lektioner og afsluttes med en skriftlig eksamen. Du gennemgår bl.a. :

  • Dykkerudstyret, dets udformning og anvendelse
  • Grundlæggende fysik og fysiologi specielt for dykkere
  • Adfærd og sikkerhedsregler for dykning
  • Dykker tabeller og dykkercomputer

Open Water Diver ReferralDen skriftlige eksamen er tilrettelagt med "multiple choice" spøgrsmål. For at bestå eksamen skal minimum 80 % af dine svar skal være korrekte.

Open Water Diver Referral kurset indeholder 6 trænings- og øvelses dyk i svømmehal. Du starter på lav dybde med enkle øvelser som at tømme din maske for vand, genfinde en tabt regulator og lave korrekt afbalancering. I løbet af disse dyk tilegner du dig alle praktiske færdigheder som en certificeret Open Water dykker skal være i besiddelse af.

Efter at øvelserne i svømmehallen er udført korrekt, er du klar til dine træningsdyk i havet og du har nu afsluttet dit referral dykkerkursus.

Vi udfylder en referral, der dokumentere at du har gennemført teorilektionerne, bestået din eksamen og gennemført alle træningsdyk i svømmehallen. Dokumentationen medbringes på din ferie og er adgangsbilletten til at gennemføre træningsdykkene i havet.

Når du har gennemført minimum 4 dyk i havet, skal den lokale dykkerinstruktør underskrive den medbragte refferal og bekræfte dykkene i din logbog. Når din ferie er afsluttet fremsender du referral og kopi af din logbog og certifikatet er i hus.

SSI Digital elevkitUndervisningsmaterialer:

Du får som ejendom adgang til en standard undervisnings kit som består af:

  • Digital manual
  • Video Streaming
  • Interaktive quiz
  • Personlige noter og bogmærker

Du kan mod et tillæg vælge en Diver Diamond elevkit, eneste forskel er at et Diver Diamond kit kan benyttes både online og offline. Standard kit kræver internetadgang. Kursus materialet kan suppleres med en Open Water Diver manual (bog).

Afvikling af kurset:

Kurset afvikles over to hele hverdage eller over en weekend. Normalt benyttes weekender, men det er muligt at tilbyde et studie forhold der er spicifik skræddersyet til netop dig og dine behov. Max. 6 deltagere pr. instruktør.

 Dag
Aktivitet Cirka tider
1 Teori og øvelser i svømmehal 09.00 - 18.00
2 Teori, skriftlig eksamen og øvelser i svømmehal 09.00 - 18.00

Vi har mulighed for at afvikle kurset som selvstudie-, privat- eller firmakursus. Kontakt os, for at få yderlige oplysninger.

Kvalifikationer efter kurset:

Når du er færdig med kurset vil dit SSI Open Water Diver certifikat og din logbog identificere dig som dykker. Du vil efter kurset være i stand til at tage vare på dig selv, samt yde et minimum af assistance til din makker. Du kan købe eller leje dykkerudstyr, fylde dykkerflasker og deltage på dykkerture.
Den anbefalede maksimale dybde du bør dykke til, under forhold tilsvarende dem du har haft under kurset er 18 meter - for juniorer dog maksimal 12 meter.

Priser:

I prisen er der inkluderet et digitalt online undervisningskit, elektronisk dykkercertifikat og et diplom.
I forbindelse med ekstra undervisning betales der 495,- pr modul/dyk.

SSI Open Water Diver - OpdriftTilmelding og betaling:

Din plads på kurset er ikke reserveret før vi har registreret din betaling og du har modtaget en kursus bekræftelse.
Se endvidere siden " Betalingsbetingelser".
I kursusprisen er ikke inkluderet billeder til certifikat eller lægeerklæring, hvis det er påkrævet.

Transport:

Persontransport er ikke inkluderet i kursus prisen.

Kursusdatoer:

Se kursus kalender.

Forplejning:

I kursusprisen er der ikke inkluderet mad, eller drikkevare.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til dette kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Video klip:

TidPå et SSI Open Water Diver Referral kursus får du det bedste fra to forskellige verdener. Du lærer alt det grundlæggende i Alpha Diving og afslutter kurset på din ferie. Læs mere om referral kurset...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse